kamaratka

Príspevok v téme: kamaratka
ele

Ahojte. Nedavno som mala svadbu, pozvala som aj kamaratky o ktorych si myslim ze su to fajn ludia, ale z jednej z nich som stale nervozna. Po svadbe mi povedala ze som na parkete bola ako drevo a negativne sa zmienila aj o mojom bratovi, ktoreho videla mozno 5 minut a v zivote sa s nim nerozpravala. Co sa tancovania tyka, mala som na sebe asi 12 kg. saty, pod nimi som sa strasne potila, bola som ako zapancierovana a este k tomu vo 4. mes tehotenstva. Je to podla vas dobra kamaratka, ked mi neustale ublizuje slovami a pritom na tej svadbe sa mala ako kral, v hoteli som jej vybavila najlepsiu a najdrahsiu izbu aby sa citila co najlepsie a ona si to nevazi. Stale sa vyvysuje ze jej brat mal aku svadbu a jej rodina je aka dokonala, no vazne sa obavam si s nou pozriet video zo svadby, aby nezacala aj mojich rodicov ohovarat :-( Musim poznamenat, ze to bol majkrajsi den mojho zivota a ona takto...Co si o tom myslite? Mam sa s nou prestat stretavat, alebo to mam ignorovat? Dakujem..

3nttt

urcite si kuknem:)
no ona ma MOZNO nejaky 1,6 m.maximalne:)a pri malom pribrala 26kil:)ale uz ma svoju povodnu vahu.zato maly je poriadny macek:D

monica gazpio

Ahojte, tak ja som mala v nemocnici jednu "kamarátku", ktorá mi povedala toto, citujem jej slová: si škaredá a tučná, máš veľký nos, a keď zješ s prepáčením hovno, tak budeš pekná. A doslova nútila ma ho zjesť. A tak som to nevydržala a vytrhla som jej vlasy. Nezachovala som sa správne, ale čo je veľa, to je nezdravé, ako sa povie. A dovtedy som so všetkými dobre vychádzala, mala som aj kamarátky, lenže jedna nemenovaná sa proti mne spikla. A tiež sa ohradzovala tým, že ja som k tebe len úprimná. A to som vtedy vážila 76 kg pri výške 173 cm. Nepoznám ju veľmi dlho, neviem aký má život, ale keby mne kamarátka povedala to, čo Tebe ele tak, by som sa s ňou prestala stretávať. Moja rada: rýchlo na ňu zabudni, a prestaň sa s ňou stretávať. Potom sme sa nejak udobrili, len neviem, či to myslela naozaj úprimne. Veľmi chcem na to zabudnúť. Prajem vám veľa šťastia.

ele

ajja ja viem ze to nebude priamo suvisiet s vyskou, len som si myslela ze to brucho sa vie kam "schovat" ked mam taky dlhy driek :-) Asi tio zavisi aj od telesnej vahy..

ajja

ahojte kocky
no ja mam uz po troch porodoch, zakazdym som pribrala po vyse 20 kil, mam vysku ako ty ele, vzdy uz v druhom, tretom mesiaci som mala brusko ako niekto v siestom, najprv slo brucho, dva metre nic a az tak ja :-)))
zaujimave bolo, ze som nikdy nemala hlad, len mi zrazu prislo strasne zle, na odpadnutie, hned som sa musela najest a preslo to, takze som jedla v hociktoru hodinu, lebo by som odkvecla..
deti sa narodili s normalnou vahou vsetky sa narodili s nieco malo nad tri kila, ale ja som mala extremne vela plodovej vody, z toho som mala taky velky bembel
takze velkost bruska asi nezavisi od vysky tehotnej

fifiBB

ele
pravdu máš,všetci hned očakávajú ked si tehotná,že priberieš 20kg.moje kolegine sa prepchávali čipsami a mojonézovými šalátmi,ja nie,ale každý si može vybrat,ja som sa zdravo stravovala koli malému a koli sebe..drž sa vlastného rozumu,po porode som nemusela zhadzovat nič,neostalo mi ani kilečko nadváhy..ked doktor usúdi že je všetko ok,možeš byt vysmiatá aj s manželom:)))

ele

Ved aj mne stale hovoria ze mam male brucho a upodozrievaju ma z diety, pritom moj doktor ani pol slova nepovedal na moju vahu. Vies, ludia su zvyknuti skor na tucnejsie tehulky :-)) Pravdupovediac, nerada by som vyzerala ako tulen a hlavne ked to ani nie je potrebne. Myslim si ze tych 8 kil v deviatom mesiaci uplne staci a po porode sa toho kilecka navyse ani obavat nemusim..

ele

Ja sa tiez snazim jest zdrave veci, bio produkty, nehovorim, obcas zhresim a uzivam Prenatal, tak si ma upokojila :-) Mas pravdu ze niekedy si tehule nedavaju pozor na to co do ust davaju, plno sladkeho a mucnikov a potom ospravedlnuju svojich 20 kil nadvahy po porode tak, ze sa vyhovaraju na tehotenstvo. Je lepsie si taketo veci uvedomovat, hlavne aby sme babu neublizili :-)

fifiBB

to že on prídem mi nevraveli doktori,ale ludia v mojom okolí..doktori stále tvrdili že je to v rámci normy,inak aj porod som mala bez komplikáciíí,kdežto ženy čo popriberali po 20kg,mali tažkosti..

fifiBB

ele,moj malý bude mat dva v decembri,ja som do piateho mesiaca pribrala tušim zo 2kg len,ale vieš ja som sa neprepchávala ako niektoré maminy,velmi som dbala na zdravú stravu..nechaj to na doktorov,aj mne všetci vraveli,ako to mohli vobec,že on prídem bo nepriberám,ale dietatko je velmi vnímavé a teši sa na svet,tak si samo zoberie z tvojho tela,čo sa mu žiadá,nebojkaj.ja som užívala kalibrum pre svoju spokojnost.