Cawte vsetci!!
Chcela by som byt modelka lebo bi ma to starsne bavilo a mozno bi som a na to aj hodila.
Mam 46 kg
Mam 165 cm.
Mam 12 rokov aprili 13
Mam hnedo rysave vlasi.
Myslite ze mozem byt modelka?
Pls poslem Vam foto a vy napiste ci mozem byt modelka.
Totiz mam choru sestru-naozaj a chcela bi som si zarobit aby som isla s maminou do pariza ak mate nejake info o agenturach alebo ste boli ci ste modelkou pls napsite velmi bi ma vas nazor zaujimal pls ozvite sa
moj e-mail :Zu-zankaa@azet.sk
Chcem byt modelka
PRE MONICA...
JAK SI TO MOZES MISLET VED VBEC NEVIZERA NA MODELKU ...... A NA FOTOMODELKU TEZ NE.... PODLA MNA BY MOHLA BYT sUSHANKA MODELKOU-TO OK ALE ONA TO JE SNAD VTIIIPPP
Ahoj mimqa. Keď podrastieš na min. 170 cm, tak modelka kľudne môžeš byť. A určite sa ešte vytiahneš. Veď ešte nemáš tak veľa rokov. Podľa mňa si pekná. Fotomodeling môžeš skúsiť už teraz, lebo tam sa nevyžaduje byť vysoká. Skús to a daj vedieť ako si dopadla. Každopádne držím palce.
pre zuzak:
mozno su rozmazane....ale ne upravene
Sushanka....najprv sim sprav par normalnych fotiek lebo na hentom neni nic vidiet, sory...upravene, rozmazane...tazko povedat ci mozes. A pochybujem ze tu to niekto dokaze zhodnotit, treba sa pytat inde...ktovie ake maju agentury kriteria a mozno kazda ma ine...polemizovat by sa dalo ale to ti nepomoze.
Tak piste comenty sem ci mozem byt modelkou podla vas na fotoalbumy.azet.sk...
HESLO:00000
hmm.... aky je vas nazor na mna? napiste sem!! prijmam dobre aj kritiku:DDDD ved aj tam musim byt
:p
mimqa, absolutne netusim ako vyzeras, lebo na kazdej fotke sa dorabas...nepacia sa mi, sorry.
ale ja sa pitam an tvoj nazor ves??
diki....