Cawte vsetci!!
Chcela by som byt modelka lebo bi ma to starsne bavilo a mozno bi som a na to aj hodila.
Mam 46 kg
Mam 165 cm.
Mam 12 rokov aprili 13
Mam hnedo rysave vlasi.
Myslite ze mozem byt modelka?
Pls poslem Vam foto a vy napiste ci mozem byt modelka.
Totiz mam choru sestru-naozaj a chcela bi som si zarobit aby som isla s maminou do pariza ak mate nejake info o agenturach alebo ste boli ci ste modelkou pls napsite velmi bi ma vas nazor zaujimal pls ozvite sa
moj e-mail :Zu-zankaa@azet.sk
Chcem byt modelka
pozri, nikto ti tu nepovie na 100% ci na to mas alebo nie.
jednemu sa moze zdat, ze si na modeling stvorena, druhy si moze mysliet presny opak.
pytas sa nas, to znamena, ze vsetko co sa dozvies su len neodborne nazory na teba.
ak chces skutocne vediet ci sa mozes stat modelkou, musis ist za ludmi, ktori o tom rozhoduju a ktori ti najlepsie a objektivne vedia povedat viac.
teraz je vela castingov na modelky, pozri sa jednak tu na nete alebo v roznych casopisoch, mas tam o tom vela popisane.
popr. posli svoje fotky na ich adresu a cakaj ci sa ti ozvu, alebo nie.
dalsie vec je aj tvoj vek. budes mat len 13 a mnoho agentur ma podmienku vek od 16-18, samozrejme vsade je to velmi individualne.
takze este si uzivaj mladost, ak po tom tak neuveritelne tuzis vyskusaj nejake z rad, ktore tu uz zazneli, ak to vyjde, tak to vyjde, ak nie, svet sa predsa nezruti. vyskusas to o par rokov neskor, ked uz budes mat na to idealny vek a vtedy sa rozhodne.
ale dufam, ze si si vedoma vsetkych nasledkov, ktore modeling obnasa, takze treba zvazit vsetky pre a proti.
drzime palce!
No tak myslite ze by som mohla byt modelkou?? niektori pisu ze hej a niektori ze nie aky je vas nazor?
Tak piste comenty sem ci mozem byt modelkou podla vas na fotoalbumy.azet.sk...
HESLO:00000
Dakujem.....skoro vsetci ste to zle pochopili to s tim parizom ´......ja som chcela ist sama s maminou do pariza
opravujem navrharoV
a ty Sushanka, len pekne dokonci ZS a nikam sa nehrn, podla mna si este nedorastla, nemas zenske telo a ani psychiku na modeling, je to velmi tazke byt niekde sama v cudzej krajine aj niekolko tyzdnov, bez rodicov, priatelov, s cudzimi ludmi v agenture, ked cely cas si sama a nepocujes rodnu rec, musis vyjst z maleho vreckoveho, cestovat za to i stravovat sa, varit si a pod. a co sa tyka tych penazi, kazda ma velke oci, v mediach sa hovori, kolko zarabaju modelky, no nie je to pravda, zarabaju iba velmi dobre-zname modelky, bezne modelky robia-ak vobec nejaku pracu ziskaju v takej konkurencii, takmer zadarmo-agentura ich nakoniec osklbe a neda im nic, lebo napr. im povedia, ze maju dlhy za to a za to...
smejo si modelka? bola si v Parizi? ak ano, aka je tvoja skusenost? moja dcerka tam bola a bola z toho zhrozena, letia tam same vychrtliny, jablcka na kolenach in trcali, stehna mali tenke ako ruky, vyska vsetko okolo 180 cm aj viac a boky pritom okolo 88 cm, lica a oci vpadnute, fuj, no fakt strasne...pokial sa nezmeni poziadavka navrharom na normalne dievcata tak, sa ani necudujem, ze tolko dievcat vo Francuzku rocne zomrie na anorexiu...jednoducho, normalna krasna baba s normalnymi mierami tam nema sancu...
mšá 12 a už ovládaš namakane na komunikatívnej úrovni anglicky a pasívne nemecky? tak to si fakt genialna.
sushanka: to že tu kopa nevzdelaných ľudí nepoužíva gramatiku, ešte neznamená že ju nemôžeš používať aj ty...ak máš teda samé jednotky, prečo zo seba vedome robíš nevzdelanú dámu?
takze moja, modelka by si aj mohla byt...ale poviem ti jedno, naozaj to chces?? je to nenormalna drina a volneho casu budes mat malo...a do toho pariza sa dostavaju len skutocne dobre modelky, nie zaciatocnicky...no ale pre lepsie posudenie mi mozes poslat foto na moj mail: banansupkaxD@azet.sk
HALO ludia.....dajte comenty co si mislite o mne