Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem byt modelka

Príspevok v téme: Chcem byt modelka
Sushanka

Cawte vsetci!!
Chcela by som byt modelka lebo bi ma to starsne bavilo a mozno bi som a na to aj hodila.
Mam 46 kg
Mam 165 cm.
Mam 12 rokov aprili 13
Mam hnedo rysave vlasi.
Myslite ze mozem byt modelka?
Pls poslem Vam foto a vy napiste ci mozem byt modelka.
Totiz mam choru sestru-naozaj a chcela bi som si zarobit aby som isla s maminou do pariza ak mate nejake info o agenturach alebo ste boli ci ste modelkou pls napsite velmi bi ma vas nazor zaujimal pls ozvite sa
moj e-mail :Zu-zankaa@azet.sk

Sushanka

pre marisssa:
možno máte pravdu priznávam,ale keďˇbudem modelka nebude prvoradou.....viem o čom je modeling možno i keďˇsi myslíš že hovorím prázdne slová do vzduchu....ale nie viem,že je to drina a len málokomu sa podarí dostať sa na vrchol....tak pošlem ti foto a potom mi povedz názor či sa ňou môžem stať ale ďˇakujem za kritiku aj tá je na niečo dobráá.........som rada že si sa zapojila

Sushanka

No tak dobre.....3/4 ľudí nepoužíva gramatiku na internete ....nie som sama neposudzuj am pokiaľ nevieš kto som.....ja mám samé jednotky a nevymýšlam si ........kopa ľudí tu ju nepouživa na internete aj ti ktorý ma pre ňu kritizujú

marisssa

Sushanka--nedalo mi nezapojit sa.. spravna gramatika nie je len o diakritike, moja mila..preco mas vlastne dovod tu nepouzivat gramatiku?ved to patri k vzdelanosti cloveka!
a modeling je o silnych nervoch, psychike,velmi narocne..je to sen skoro kazdej mladej baby..no vyrastiete z toho..skus si pre istotu najst este nejaky ciel, keby ti tento nevysiel..

Sushanka

Ale ja viem gramatiku.A jeden cudzí jazyk ovládam a dobre a to je anglický-trochu nemecký.A neboj sa o moju gramatiku mám z nej sáme jednotky tu píšem normálne vidíš viem písať!

machulka006

Sushanka - ty buď taká dobrá a nauč sa gramatiku, a to že ty na gramatiku kašleš na nete, len ukazuje aká si ešte hlúpučká a nevzdelaná...pekne dokonči základnú školu a potom rozmýšľaj nad modeligom...a fakt sa douč tú gramatiku a a ešte aspon jeden cudzí jazyk, lebo modelka má byť nie len pekná ale aj trocha inteligentá

Sushanka

pre dite:
ale ja nechcem ist len do pariza s maminou-ja som uz vo francuzku bo ale ne w parizi no o tu nejde
ma to bit darcek na narodki a chcem si tie peniaze zarbit sama
a taktiez chcem byt modelkou aj pre seba lebo by ma to bavilo

dite

sushanka...presne tak prv sa nauc gramatiku...oci mi vyraza to bi!!! to si sa nepomylila lebo toho bolo vsade ale ma bat BY!!!!!....no a k tomu zarabaniu...vies co radsej napis do modre z neba ze by si chcela do pariza a uvidis ci ti to vyjde....nemas zaco...papik