Chcem byt modelka

Príspevok v téme: Chcem byt modelka
Sushanka

Cawte vsetci!!
Chcela by som byt modelka lebo bi ma to starsne bavilo a mozno bi som a na to aj hodila.
Mam 46 kg
Mam 165 cm.
Mam 12 rokov aprili 13
Mam hnedo rysave vlasi.
Myslite ze mozem byt modelka?
Pls poslem Vam foto a vy napiste ci mozem byt modelka.
Totiz mam choru sestru-naozaj a chcela bi som si zarobit aby som isla s maminou do pariza ak mate nejake info o agenturach alebo ste boli ci ste modelkou pls napsite velmi bi ma vas nazor zaujimal pls ozvite sa
moj e-mail :Zu-zankaa@azet.sk

K9

na 12r si dosť pekná ale neviem či ta koli veku zoberú avšak za vyskúšanie nič nedáš vypln si prihlášku na stránke modelingschool.sk aj s foto a uvidíš čo ti odpíšu.. je to pekné ked sa o seba nikto velmy stara tak pokračuj v tom aj naďalej u mne je tiež na prvom mieste výzor svaly atd...

8ala8

bože baby chcieť je pekné, každá by chcela byť modela či fotomodelka. ale myslíte si že je to ľahké? no čudovali by ste sa, ale je to dosť vyčerpávajúce, ked musíte kdesika tri hodiny pozovať, tak stáť tak stáť. a neni to jednoduché. o modelkach ani nevravím, tie to majú ešte ťažšie. modeling ma nelákal nikdy na ten okrem toho ani nemám. a do fotomodelingu som sa pustila len z dovodu že som chcela skúsiť. no neni to prechádzka ružovou záhradou.

zuz

TIE CIERNE LINKY!STRACH A HROZA..prepac..ale tie fotky su neni dobre...Dobru mas len postavu:)Tvaricka podla mna este moc mlada.Pockaj 1-2 mozno :)Ae podla mna by mali modelky byt nieicm zaujimave..proste ..chapeme sa:)

sushanka-neprihlasena

Jak vidim nejsom sama co cem byt modelka.No ja si pocka do buducj eml a potom pojdem na casring....uz sa tesim

pre micinka554

podla mna ked ma 40 kg taj je to malo ,,,mala by sim mat viac a zase na 14 rokov 167 je tez mALO KEBYZE MAS 13 ATK OK ale uz 14, to vacsinou neberu-moja skusenost