Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Traviace problemy a nafukovanie

Príspevok v téme: Traviace problemy a nafukovanie
danusa

Dobry den,mate tie iste problemy ako ja?
- nafuknute brucho kazdy den
- naduvanie
- bolesti v lavom boku pri vystupe zaludka do criev
- zachyteny vietor v crevach, ktory sa neda dostat vonku a bolesti?

Ked ano, rada by som o Vas vedela, ako to riesite. Ja uz neviem, ako postupovat. Bolo mi povedanie, ze mam zacat s jogou na relaxaciu. Zacala som. Je to super vec, ale nepomaha to na zaludok. Kupovala som drahe traviace enzymy na rozkladanie jedla - nepomaha. Nejem ziadne potraviny, ktore vzbudzuju nafukovanie - strukoviny, jablka, banany, kapustu ... Vzhadom na to, ze pracujem (sedave zamestnanie - co je asi aj problem), tak sa snazim jest co najmenej, lebo nie je to prijemne ked ste v praci. Bola som aj na vysetrenie zaludka - vsetko OK. Bolo mi povedane, ze ma crevne problemy psychosomatickeho povodu a ze sa to neda liecit tabletkami. Tak ako? Uz neviem co mam so sebou robit. Uz sa chcem citit normalne, bez toho, aby som sa obavala nieco jest v praci, alebo ked idem na veceru alebo vonku. Co viac, ked je ten vietor zachyteny v crevach a nemoze sa dost vonku, tak to vydava taky cudny zvuk - a je to dost hlucne, znie to akoby som "vypustala vietor". Je to dost trapne najma v robote, ked tu sedim cely den v kancelarii alebo hocikde inde s cudzimi ludmi. Nemam nadvahu, zdravo jem, cvicim skoro kazdy den. No uz neviem. Pomozte, prosim. Dik.

babenka

bankovanie? co je to? tie flasticky o sa nahreju a pricucnu na kožu? samko,to je uplne jedno,co jeme.asi to bude o inom :)

samko r.

Bankovanie robí aj môj kamarát, ale ja mám po tom veľké modriny, ale ako vraví on, údajne to pomáha na veľa vecí. Je to jedno z odvetví masáží.

samko r.

Ahojte dievky. Vyspal som sa, nakŕmil zverinu, hydinu, napílil dreva, navečeral a som tu. Nafukovanie. A čo tie jogurty? Ja pokiaľ viem, jogurty spôsobujú nafukovanie. Mám rád hrachovú polievku- sáčkovú, ale potom? Matka zem. Ten rachot! a to isté, ale v menšom množstve mi robí jogurt. A pozor na sóju a výrobky z nej. Tá nadúva!!!

mica

ahojte všetci,náhodou som objavila túto stránku-a rada vám poradím,bežte na bankovanie!!ja som to asi absolvovala 4x,a velmi mi to pomohlo a odvtedy mám klud.fakt už som zabudla aké to je.doporučujem-vôbec to nebolí a krásne si oddýchnete u toho.tak sa majte

babenka

siskaa,a bola si s tym niekde? uz si sa informovala,co by to mohlo byt?
ja to nafukovanie bruch vobec necitim.ani ako pises ty, podvecer.akoby som ho vobec nemala nafuknute,len ked lahnem,tak to zacne.a rano,ked vstanem. nechapem to. a ked som niekde odcestovana,tak vobec nic.som bez vetrov.
tebe sa to nestava,ked si niekde prec z domu? aj tam ta nafukuje,alebo nie? nevsimla si si?

siskaa

Babenka, ja mam ten isty problem rano a vecer, tak poobede zacne o 17.00 brucho rast a divne zvuky, pritom nejem, nic, co by ma nafukovala, dam si jogurt narp. a uz to ide, proste

babenka

danuska,ak citas,tak sa ozvi. mne nafukovanie pokracuje,ale len rano a vecer v lezacej polohe..cudne,ze cez den mi je super,ani brucho nemam nafuknute,akoby som nemala problem.

babenka

dobru noc,samko. ja mam uz rano a popijam caj zo zlatobylu.rano som citila obe oblicky,tak ich idem posilnit cajami.
ta psychika je pravda,ja milujem prechadzky v prirode.ked je leto,tak som v lese na hriboch alebo zbieram hocico,co je jedle alebo bylinky...alebo len tak relaxujem.ale neviem,ci to pomaha.mozno sa neviem tak naozaj odosobnit od reality. more je daleko,tam nechodim. vyuzivam tie lesy okolo,preto sa tesim na jar a leto...len keby bolo viac ludi ochotnych chodit na take prechadzky.samej sa mi nechce,a nie je to ani bezpecne.keby som bola muz,tak by to bolo trochu lepsie.
vdaka za rady.idem pit a pit.

alrisha

Danusa a Vera1, nafukovanie môže spôsobovať nedostatok progesteronu (spravidla v menopauze), nahrádia ho umelé hormony, ale ja dávam prednosť prírodným prostriedkom, hlavne yam-y (na Slovensku som objavila jediný prostriedok:Hormonatur ženy)
Ak by bolo nafukovanie spôsobené Candidou, ktorá je veľmi vytrvalá, pomáha dostatok laktobacilov a mega B-komplex
Candidu, ako aj iné mykozy sa dajú vyšetriť zo živej kvapky krvi v tmavom poli mikroskopu, ktorú robí zopár lekárov spoločnosti CaliVita