Existuje jeden clovek, ktoreho som nemohla vystat...pekne slovo sme jeden pre druheho nenasli..potom sa dal dokopy s mojou kamoskou, a kvoli jej spokojnosti, sme sa snazili byt ku sebe vludnejsi...stale viac a viac...az sme sa nakoniec spolu vyspali...obaja plni vycitiek...rozisiel sa s nou...mna to aj tak vsetko mrzelo...ale len chvilu...tak dobry sex som nikdy predtym nezazila.....potom sme spolu spali zas a zas....od 30.septembra spolu spime takmer kazdy druhy den....a neviem sa toho nabazit..myslim, ze on tiez nie....ked nenapisem ja jemu, napise on mne....dnes som sa prichytila, ze sa rano usmievam....je to fajn, ale aj tak sa nechcem nablaznit na niekoho, s kym by to nemalo mozno zmysel...neviem, ci vobec zdiela nejake emocie...pise take zvlastne spravy, ktorym niekedy ani nerozumiem...Napr...vcerajsi vecer bola haluz...je mi cudne.... Na to sa ho opytam ako to myslel a on, ze...neviem, bolo to cele take ine, dost ine...ale nevadilo mi to...skor naopak... Som z neho zmatena!!!!!!!A to mam 23 a on 26....vcera som bola opat u neho...lezali sme len tak v objati asi 2 hodiny...a on mi povedal, ze takto to nemozeme riesit..ja sa pytam, ze preco..on, ze sukacie kamaratstva neexistuju a vsetko by sa casom pokazilo...Pozrela som sa nanho..on ma pobozkal a povedal...dobre...tak aspon nemozeme spolu spavat dva dni posebe....co to vsetko znamena....boha...
moze to prerast v lasku?
basnik > ty si vazne dobry.. kam na to chodis? Este raz Vam vsetkym dakujem za nazory a rady...
EŠTE JE TO DOBA KRÁTKA,
ČO SI JEHO KAMARÁTKA.
ZATIAĽ SA VY SPOLU HRAJTE,
SEX ĎALEJ SI UŽÍVAJTE.
-
ALE TEBE PROBLÉM VZNIKÁ,
ŽE VÁM DO SRDIEČKA LÁSKA VNIKÁ.
TÚ LÁSKU SI EŠTE NECHCETE PRIPUSTIŤ
ALE ANI JEDEN DRUHÉHO ZATIAĽ OPUSTIŤ.
-
MILUJEM ŤA, POŠEPKAJ MU NEŽNE,
VEĎ TAKÉ SLOVÁ NEPOČUJE BEŽNE.
BUDE SA JA ON K TOMU MUSIEŤ VYJADRIŤ,
A TY SA PODĽA TOHO MôŽEŠ ZARIADIŤ.
-
INÉ TI TU PORADIŤ NEVIEME,
LEN JEDNU VEC TI POVIEME:
ČI UŽ BUDETE ALEBO NEBUDETE SPOLU,
ABY SI V ŽIVOTE NIKDY NEMALA SMOLU.
podla mna je na teba namotany
vcielka maja > asi mas pravdu...v tychto veciach som aj ja skeptik..teraz je vsak uz realny problem ten, ze nechcem stratit milenca jeho kvalit a zaroven, nechcem si ho este viac pripustit do hlavy ako sa mi to uz dari....
no nič z toho nebolo, niečo take som zažila a jedine mu cely rok len o sex, takže nič si od toho neslubuj
tak toto si si riadne zatoto
ale podla mna sa uz musis len sama rozhodnut co spravis
pretoze ja by som to spravil tak ze by som sa postavil svojmu kamosovi a povedal mu ze som mu vlastne prebral frajerku a radsej by som sundal optiku bo by prisla rana
ale aspon by som mal kludne svedomie ze o tom vie a potom by som sa mu to nejak vysvetlit ze ako to vzniklo a preco som to vlastne nechtiac tajil, ze som vlastne ani nevedel kedy to do vztahu prerastlo, pretoze si uz musis priznat ze v podstate uz ste priatelia a vaz vztah je nieco viac nez len veeeela one night stand-ov
a myslim si ze ked si uvedomis toto tak si uvedomis ze aj ten chlap ma pre teba riadny vyznam a ze by bolo dobre sa s nim tiez o tom porozpravat otovorene, pretoze on je z mojho chlapskeho pohladu riadne zmateny z toho vseho co sa deje
mozno to bude aj lepsi napad sa najprv s nim pozhovarat bo co poznam zeny tak vy taketo veci tazko znasate a potom sa dokazate aj k pokrvnej kamoske zo skolky spravat ako bestie
no zas my chlpi sme raz taki, vacsina sme az taky priamy ze nedokazeme rozpoznat hned na prvy krat zenske intrigy. a mozno preto sa s nou rozisiel bo vedel ze ste kamosky a nechapal preco si tak rapidne zmenila postoj ku nemu ked sa s nou dal do kopy a ze si sa s nim dokonca aj boola schopna vyspat, alebo prosto len mal lepsi sex ako kedykolvek dovtedy a kedze mu to vyhovovalo tak to chcel znovu este odskusat, no a postupom casu to cele prerastlo v skoro plnohodnotny vztah, (preto tak usudzujem bo vravis ze sa spolu aj rozpravate)
lebo nam z mojej skusenosti vzdy ide prevazne o sex (a myslim si ze aj zenam tak isto no to teraz nerozoberam) a az ked ho dostaneme tak dokazeme premyslat o tom ako by sme spravili svojej milej nieco co ju potesi
a kym ho nemame tak robime vse preto aby sme ho mali
a ten tvoj chlap ma vlastne sex na pisknutie, staci mu napisat jednu sms a ma co chce, takze ak chces vediet ze ci vazne to ma zmysel s nim nieco mat potom mu skus chvilku odopriat tvojho tela a tiez bud chvilku neocakavatelna a nepredvidatelna (nechem to tak priamo povedat ale zvycajne to na mna zeny skusali so zahadnostou a nedostupnostou a mna to rajcovalo a vzdy som cel zistit viac o nich), to je tiez najlepsie ako zistit ci ma on zaujem odhalovat co si zac a teda ci vobec ma o teba zaujem
to je moja rada ale kludne na to cele kasli bo ja do toho nevidim tak som mohol aj bludy popisat
preboha, ved ked sa bojis ze ho stratis tak to asi znamena ze chces oficialny vztah..normalne sa s nim o tom porozpravaj alebo mu aspon nieco naznac, z toho co si napisala dedukujem ze ho zacinas mat naozaj rada cize ak ti v tom nic ine nebrani nevidim dovod nato aby ste mali len "sukaci" vztah
komplikovane.....
ahoj tessy..dakujem, za nazor...to, ze sa rozisli, nebolo kvoli jeho nevere...nemal ju rad, tak ako by sa patrilo na vztah, a kazdy kto ich pozna oboch by povedal, ze sa k sebe vobec nehodili.. a sam hovori, ze bola chyba s nou zacat...A k druhej otazke...nie je to len o spani...velakrat sme spolu a iba sa rozpravame....aj 5 hodin vkuse..a da sa s nim aj zasmiat...Boze, ale ked viem, ze kazdy by to odsudil...A s tou kamoskou este kamosky sme...nevie o tom, co sa stalo...deje...citim sa chvilami ako pokrytec..ale tu babu mam naozaj rada, a nechcela som, aby veci takto dopadli...ale teraz uz ani neviem proti comu bojovat...kazdu chvilu sa to prevali...neviem ako to dopadne...smutne na tom je to, ze sa ani tak nebojim, ze stratim kamaratky kvoli mojej zrade ale toho, ze to raz skonci s nim...
Ahoj fk
myslím, že by to mohlo prerásť v lásku. Podľa toho čo tu opisuješ, je to ten prípad, keď to nikto nechce, ani nečaká, a napriek tomu do toho spadne. Podľa Tvojho príbehu, myslím, že Ťa má tiež rád a rád by vedel, ako to medzi Vami je. Chce to buď posunúť na vzťah alebo ukončiť, podľa toho, čo Ty budeš chcieť. S kamoškou ste ešte kamošky? Rozišli sa kvôli jeho nevere alebo lebo to neklapalo? Asi by to brala ako podraz. A tiež porozmýšľaj, či to nie je len o tom prísloví: zakázané ovocie najviac chutí. A či sa nič nezmení. Len spolu spíte, alebo chodíte aj von a viete sa porozprávať? Lebo ak si máte stále čo povedať, nič neodkladaj a urob z toho oficiálny vzťah, nič nie je krajšie ako výjsť si vonku spolu za ruky. Veľa šťastia;o) Vyzerá to dobre.