Analny sex, prečo?

Súvisiaci obsah

martinkaPN

boze nechapem preco to tak odsudzujete...ked si myslite ze 30 rokov o bude vsho manzela bavit s misionarom, tak ste na omyle...ale ked mu robite oral tak to sa vam nehnusi..a este menej ked ho robi on vam!v zivote ste nieco neskusili a ani neviete co to je a ked niekto povie ze sa mu to paci tak mu napisete ze je zvrhly...zato ze vy lezite s roztiahnutymi nohami a cakate ze sa nieco bude diat a tym svoju aktivitu aj koncite ....tak nie vsetky zeny su take..a nebavi ich len klasika...zato este nemusia byt nechutne...ked sa vam to nepaci tak to nerobte ale nemusite inymi opovrhovat

alzbee

V nasom vztahu som bola ja ta, ktora partnerovi navrhla, ci by sme anal neskusili...mna to laka :-P...ale zatial sme sa k tomu nedostali...

Sara1

Ženy by mali pri žiadosti partnera o anál postupovať takto: najprv mu do riti strčiť až po koreň ten najhrubší a najväčší vibrátor, aký zoženú, "pohrať" sa s ním vo vnútri čo najdivokejšie, a ak potom ešte bude schopný prirodzeného úsmevu, môžu odpovedať, že to nabudúce zvážia...

názor

...ja nerobím nikdy to čo je v móde, iba to čo chcem a netrápi ma či som pre niekoho nezaujímavá len pre to, že odmietam anál, mne je to jedno, buď ma chce takú aká som, alebo vôbec, ani neodsudzujem takých čo anál robia, prosím, keď sa im to páči, u každého platí niečo iné.....ale opičiť sa nebudem len preto, aby som bola populárnejšia, každý uznávame niečo iné.....

peret

no ja s mojou partnerkou som to skusal ties a najprv pomali a potom strasne richlo az s toho plakala ... a kricala dosdt dost.. j a som neprestavaj nemohla sa ni hibat bola zviazana . dost ju to bolelo.. aspon si uzila

fireman

no nikomu nechcem vyvracat ich nazor,ale ako sa uz spominalo 100ludi 100 chuti..ako moze niekto napis ze nehygienicke??? preboha ved niektore nemate gygienu ani pri klasickom sexe!! ved ked nieco taketo ideme robit,tak sa nato aj patricne pripravime,to snad kazdy co to robia vedia...a mne to napriklad priatelka robi tiez a vobec s tym nemm problem,pretoze to dopredu neodsudzujem...pekny vecer

iii

múdra, ty si ale múdra!!!
načo to doma skúšať sama, veď konečník je sval a stiahne sa späť. týmto ho neroztiahneš, veď to by ti hovná padali. to nie je pošva, ktorú panna pomaly roztahuje, aby jej tam partner ľahšie zašiel a pretrhol blanu.
-
to čo opisuješ musí robť tesne pred sexom a s frajerom.