Velmi by ma zaujímalo prečo muži túžia po análnom sexe?
Analny sex, prečo?
súhlasím s názorom reee. Problém nie je análny sex, problém je, ak žena nedokáže povedať NIE ak niečo nechce.
NECHCEM=NEPRAKTIZUJEM
OBIDVAJA PARTNERI SPOKOJNI=NO PROBLEM
suhlasim s golemom a tiez si myslim, ze sexualny zivot by sa mal ozvlastnovat a mali by sa skusat nove veci, aby casom nezovsednel..
anal je super
a preco? no jednak kvoli tomu, ze je to nieco ine, obzvlastnenie sexu
a tiez je pravda ze to "vic macka pindoura" :)
veru co to mate stale proti tomu analu,komu sa to nepaci nech to nerobi.pri milovani je dovolene vsetko,co sa paci obidvom partnerom.a ked je to u oboch v pohode,nevidim problem
no ja neviem, dievcata, ako pise analka- 100 ludi, 100 chuti, podla mna treba tu pravnu polohu, naladu a vela lubrikantu a vobec to neboli. je tam vela nervovych zakonceni a je to prijemne, ked sa vie ako na to. samozrejme, komu to "nevonia", nech to nerobi, ale ja zastavam nazor, ze skusit treba aj menej klasicke veci (aj ked anal je v dnesnej dobe bezna zalezitost) a kto neskusi nemoze hovorit..
Bola aj poloha,aj gel ,aj vzrusenie....
no následky boli pocase katastrogalne!
Tak veru anal je len na jednu vec!
Sme uz horsi ako zvierata!
Anal nikdy viac,nestoji to vôbec za to!
To s milovanim ani nema nic spolocne!!!!
Je to len o cisto nizkych sexualnych pudoch!
No a k teme: je to tam uzsie presne tak,preto to oni radi!
Len ci by sa to pacilo im ?!!
Sebci!Cest vynimkam!
v nespravnej polohe a bez lubrikantu to samozrejme boli...
no skusila som a niet co zavidiet. a okrem toho to moze sposobit trvale problemy s konecnikom. proti prirode netreba ist
že vraj nebolí?moje kámošky sa doslova driapali po stene od bolestí,ja som to neskúšala a ani sa nechystám.neláka ma to.
preco by sommu to mala robit vybratorom???a ja nehovorim ze je to take super ani to nikomu nevnucujem..mne sa to paci a tebe sa to nemusi...to uz je tvoja vec co robite a co nerobite...tema o trosku inom tak to nerozoberaj a vyjadri sa k teme