Analny sex, prečo?

Súvisiaci obsah

LP

alzbe, marianocka,
vy ste teda potvory zvedavé!
Nikdy som si nemyslela, že to s partnerom vyskúšame. Raz sme sa tak mojkali, ja hovorím že som PARKOVALA v garáži - to tak, že som nacúvaná k nemu chrbtom a kopírujeme sa. Mala som tie mokrejšie dni prostred cyklu. Ani neviem, ako stalo, ako nie a bol neplánovane dnu. Fúha, ale skôr ako sa spamätala, ja prežila - že ANALNY orgazmus, alebo ako sa tomu hovorí.
Odvtedy sa to tak možno 2x už plánovane podarilo, no ten prvý zážitok si pamätám dodnes.
Potom nás aj mrzelo, že sme skôr nevyskúšali, hlavne v šestonedelí, keď sa NEDÁ, ale pritom je žena tak najcitlivejšia na dotyky a - veď viete.
Opačne sme to ešte nerobili, no manžel spomenul, že keď bol malý, robili mu výter v nemocnici. To asi bude taká spomienočka, ktorá šteklí.

marianocka

jasne ze klistir nema :))) ale nejde predsa o to, ide o to si ten sex co najviac uzit a skusit nieco neznamena, ze to aj hned zaradis do svojho kazdodenneho sexualneho zivota...ide o to, ze ak ta nieco laka, tak nechapem preco to aspon nevyskusat, zistis aky je to pocit a podla toho sa zariadis..tak je to aj s analom, niekomu sa to paci a uziva si to mozno aj viac ako vaginalny sex a niekto to neznasa... ale nechapem ako to moze odsudzovat clovek, ktory to neskusil...
a este jedna vec jdfjhfjsdf, ked raz budes mat babatko (alebo uz mozno aj mas)
a pri prebalovani sa ti nahodou jeho stolica dostane na ruku, tak co spravis??? pojdes si tu ruku odseknut???
predpokladam, ze si ju najskor pojdes normalne umyt...

katrenka20

????
analny sex moze poskodit krčnu chrbticu? ved krčné stavce su asi ze hore pri krku...???? nemyslel si krizovu lebo inak nechapem ludkovia..

mimi77

podla mna je anal super vec,staci pouzit lubrikant a je to super zazitok pre obe strany.hlavne citlivo,pomaly a uvolnene...

alzbee

Boze, nechapem, co sa do toho starate! aj keby sa jej na tu ruku s prepacenim vysral, tak je to ich vec! aj keby sa vzajomne osierali, ostavali, tak inych ludi do toho nic!!!

jdfjhfjsdf

tak maximalne pochybujem,ze on ma pred tym spraveny klistir a pokial dobre viem,tak lekar pri tom pouziva jednorazove rukavice

marianocka

:))))
tak ale jasne ze mu to nerobim ked mu akurat treba srat :)))
samozrejme ze si anal najprv musi umyt a ked si potom das kopec lubrikantu tak ten prst vobec nesmrdi. a hned po "vysetreni" si rucky samozrejme riadne vydrhnem...
a kedze studujem medicinu, tak to mam aj ako predbeznu prax na urologii :) pretoze prostata sa predsa u lekara bezne takto vysetruje...

marianocka

:))))
tak ale jasne ze mu to nerobim ked mu akurat treba srat :)))
samozrejme ze si anal najprv musi umyt a ked si potom das kopec lubrikantu tak ten prst vobec nesmrdi. a hned po "vysetreni" si rucky samozrejme riadne vydrhnem...
a kedze studujem medicinu, tak to mam aj ako predbeznu prax na urologii :) pretoze prostata sa predsa u lekara bezne takto vysetruje...