Velmi by ma zaujímalo prečo muži túžia po análnom sexe?
Analny sex, prečo?
Sex zoznamka - hespac.com za tie 2 mesiace som si pisal s hromadou bab a stretol sa asi s 5 alebo 6. nehovorim ze to boli vsetko top modelky, jedna bola co sa vzhladu tyka dost velke sklamanie. ostatne v pohode.
Lubrikanty na análny sex - www.isexshop.sk
Rada tym mladym dievcatam co tu pisu ze chcu skusit Analny sex.Samozrejme to robte vzdy ale vzdy len s lubrikacnym gelom aby sa to tam smikalo.Ked sa posledny krat pred stykom vyprazdnite tak si umyte ritnu dierku teplou vodou a potom uz nic viac nejedzte.Pit mozete.Za takych 3az4 hodiny mozete sexovat v pohode.Zaciatocnickam doporucujem robit to s kondomom lebo s gelom sa to smika lepsie.Dievcata nebojte sa toho sami si skuste nagelovane 2-3 prsty vsunut do zadku a pohybujte von a dnu pritom druhou rukou si drazdite klitoris a urcite zazijete pekny orgazmusss.Potom s chalanom to skuste tiez tak isto no do zadku sa nechajte pichat najprv pomali nech sa vas analny zvierac prisposoby penisu.
Pretoze analny otvor je uzky a to je vynikajuce pre muzsky penis... Len pozor aj na tie HPV virusy, ktore ma muĹľ na penise. Analny styk je na spestrenie sexualneho zivota...
analny sex je super ty ktore to vyskusali si to vedia vynachvalit
milujem analny sex a kazda zena ktora to chce si to vychutna dosiahnu viacere orgazmi pry anal.sexe
napr. ked sa do teba urobi tak nebudes tehotna ? preto ze je to tam uzie
Re: Casanova-10.06.09 08:50
Kámo, tak toto si našiel niekde na Wkipedii, čo? Týždeň sa mám na čom smiať ;-DDD
podla mna je anal fakt super, moj partner je uzasny a orgazmus cez anal je super tiez....