Velmi by ma zaujímalo prečo muži túžia po análnom sexe?
Analny sex, prečo?
no prezradim ti, ze orgazmus sa da dosiahnut aj analne a celkom kvalitny
No, tak ja som za to, ze pri sexe by mali mat obaja pozitok....teda by sa to malo kazdemu pacit....no a ja si neviem predstavit, ze by som citila vzrusenie, ked mi chlap zavedie penis do zadku.....fakt je to chore....podla mna to robia zeny preto, ze chlap to chce, ale neverim, ze zeny z toho nieco maju....okrem toho, ja chcem pri kazdom sexe dosiahnut orgazmus, teda aj ho mam ale pri anale....iba ak s bozou pomocou...a vcelku intenzivnou....no, zadok bol stvoreny na nnieco uplne ine.....takze u mna v ziadnom pripade.....podla mna si treba stanovit nejake limity...a moj partner chvalabohu je normalny chlap. ktoremu sa anal hnusi.....tak ako mne....tot moj nazor.....
tak basnik ma pravdu,na sex mam iny otvor a zadok len na to jedno a urcite nepotrebujem prist do stadia,aby som nedokazala udrzat hovna v zadku kvoli chlapskemu poteseniu,najskor nech chlapi na svojom zadku vyskusaju anal a az potom nech ho pozaduju od zien
PRETO MUŽOM PÁČI SA TAKZVANÝ ANÁL,
LEBO JE TO PRE NICH TAKÝ UŽŠÍ KANÁL.
A CÍTIA PRI TOM URČITE VäČŠIE TRENIE,
PRETO MAJÚ Z TOHO TAKÉ POTEŠENIE.
-
ALE ANÁLNY SEX ČASTO ROBIŤ NESMIETE,
LEBO SI DO VNÚTRA INFEKCIU VNESIETE.
RAZ ZA MESIAC KAŽDÉMU ÚPLNE POSTAČÍ,
VEĎ NA SEX INÁ DIERKA JE, AK VÁM TO NESTAČÍ.
-
KOMU SA TO NEPÁČI NECH TO RADŠEJ NESKÚŠA,
LEBO SVOJE ZDRAVIE TÝMTO SI LEN POKÚŠA.
KAŽDÝ MÁ V SEXE ÚPLNÉ INÉ SPôSOBY,
HLAVNE ŽE TO RADOSŤ DVOM ĽUĎOM SPôSOBÍ.
análny sex nie je hodný človeka a tie čo to robia..pochybujem, že sa im to páči..\"páči\" sa im to lebo pre partnera by urobili čokoľvek a nedokážu povedať NIE..a ťažko sa im potom sedí na zastávke MHD:D
netuzia, aspon moj urcite nie chvalabohu
hej a nikoho nenapadlo ze by ste si pri anale mohli zaviest napr. taky nebezpecny HPV virus, bardavice,papilomy, kondylomy, herpes,plesen ... i do konecnika? alebo ine-z pohlavnych virusov