Zacinam - partacka na chudnutie?

aja05

a co tam treba pri tej eskimackej citala som o tom ale co za jedla mam jest? ja maso nejem... takze neviem co by som jedla..a vela toho ja nenajem uz..neviem si predstavit sa napchavat v tie sacharidove dni

nela

rano som zjedla vyzivu potom rozok a dve jablka..a rano kavu..dokelu neviem ci mam zacat s tou eskimackou dietou alebo nie..fakt neviem co by som jedavala..halavne v skole

miska

ahojte baby. ja som tiez mala problem vypit viac vody naraz a aj celkovo. po par glgoch mi prislo zle. takze to poznam, nela :) niekedy ide ja o to, ako voda chuti. napriklad u kamaratky je tak otrasna voda, ze nevypijem ani jeden jediny glg. dokonca aj ked si dam sirup, tak citim tu zvlastnu chut vody. doma mame vybornu vodu, takze nemam problem. ale da sa to riesit tak, ze si budes kupovat klasicku vodu v obchode. to stoji 5 litrov nejakych 20 korun, takze to nie je nic. NELA ako dieta? ja som si dnes este dala druhy den precistovaci. len voda.

anisa

Nela, neviem, prečo nemôžeš proste vypiť toho viac, s takým som sa ešte nestretla, jedine, že prosto niesi zvyknutá, ja som v jednom období tiež musela viac piť a odvtedy ma to aj drží, nemám problém vypiť aj 2litre čaju, ak treba a neboj, nič si nepokašľala, veď ak si bola hladná, z rožku a pol si nemohla pribrať, ja si tiež niekedy dám rožok na večer, ale len jeden a nikdy z neho nepriberiem, ak si hladná, treba zjesť, ale malé množstvo, rožok a pol je podľa mňa v pohode :-) A ako vám to ide dnes? Ja som si dnes dala na raňajky krajec chleba s maslom a zeleninou, k tomu pohár mlieka s Grankom a zatým ešte 1 zákusok, odvtedy popíjam čaj a kávu, čaká ma obed, dúfam, že sa mi podarí si dnes dať menšie porcie :-)

nela

no ja som sa drzala cez den..a ani mi tak nechutilo jest lebo musim teraz vypit vela vody kvoli problemu s mechurom..mam vypit 4 litre ale ja som nedokazala ani liter..uz to je pre mna vela..normlane mi je zle ked si dam 4-5 glgov..neviete preco?? no tak ale o 22.45 som sa u neudrzala a zjedla som 1 a pol rozku..totalne som sa pokaslala..

anisa

Ahojte, tak ako zvládate dnešný večer? Ja sa zatiaľ držím, mala som na olovrant 2 jablká a teraz už len popíjam čajík a bezkofeínovú kávičku a čo vy? :-)