Zacinam - partacka na chudnutie?

kikina71

ide o to, ze tento tyzden som bola na strave jednej kamosky, u ktorej som bola...asi to znie ako vyhovorka..ale od dneska by sa to malo zmenit..no sustredim sa na to hlavne ked sa postavim na vahu :)
drzim palce aj nadalej

nela

anisa prepac :) zmylila som sa..tak ked vam to tak ide tak skusim aj ja..a nebudem drzat neviem ake diety..a chcem schudnut radsej pomalsie lebo sa mi dost robia aj strie..nie je to pekne..takze radsej to skusim takto

slnieckos

anisa
presneeee..proste dam si ranajky niekedy aj 3 rohliky a keksik =))normalne sa naobedujem snazim sa dat si teple takze normalne rezen a taak a na veceru mi niekedy ani nechuti alebo si dam nieco uplne lahke..pocas dna nezobkam a nemyslim na to ze chudnem...a ked mam chut tak si dam aj 3 rezne =)))...

kikina71
babula nesustredis sa moc na to ze chces schudnut???

kikina71

ahojte baby,som tu a sledujem ako pisete, je to uz tyzdne, a ja som neschudla ani kilo, tak sa aj hanbim sem napisat :))
vam sa ako dari? nejake uspechy ?

anisa

Slnieckos, ja presne tak isto ako Ty, jem úplne všetko a aj tak chudnem, len si dávam menšie porcie a večeru sa snažím obmedziť, alebo si dať len šalát, kuriacie mäsko a pod.

anisa

Takže, nemyslím si ,že by bolo na tom niečo zlé, ak si doprajem 1 zákusok ráno, navyše sa vraví, že ráno si toho môžeme dopriať najviac, keďže zväčša máme záruku, že cez deň to určite spálime, mne napr. nevyhovuje 90-dňová diéta, akonáhle mi niečo prikazuje, že si môžem dať sladké, ako spomínaš, Chudnutie, každý 4. deň, tak už viem, že to nedodržím, ak, ale si každý deň dám hoc malú mňamku, tak je to OK a zatiaľ v pohode chudnem a doprajem si aj sladké každý deň, len oveľa pomenej a čo sa týka chodov na obed, no pre mňa je úplne prirodzené dať si polievku a za tým ešte 2. chod, neviem o tom, aby bolo bežné, že sa je iba 1 chod na obed. A aj to si dám k tomu niečo, hoc teraz jem LEN 1 chod :-) A poviem Ti, že MOŽNO chudnem pomalšie, ako pri 90 - dňovej, ale určite sa nestresujem a chudnem! A systematicky a nebojím sa, že už do konca života musím jesť len 1 chod na obed, pretože to tak vôbec nie je. Keď schudnem, tak si potom potrebujem už len UDRŽIAVAŤ postavu a nie ďalej chudnúť, tzv., neprepchávať sa a mám to v suchu, ako sa vraví :-)Dnešný deň sa naďalej držím podľa plánov, raňajky som síce mala kráľovské :-P, ale na obed som si dala 1 chod a teraz popíjam kávičku :-)