Chcela ba som sa opýtať, aké máte skúsenosti so zeleným čajom? Ktorý je najlepší pri chudnutí - myslím značku.
Zelený čaj
rooibos - zvlastna chut ,taka orientalna
Co sa tyka Hannasaki, precitajte si toto, netreba verit vsetkemu...
diskuse.dama.cz
pu-erh
O zelenom caji si treba nastudovat, ktora cast pri zbere je najcennejsia - "koser". Raz som v lekarni istu znacku sypaneho zeleneho caju vratil -vykazoval zlu vonu a po zaliati a vyluhovani aj totalne nechutny napoj. Najpravdepodobnejsie bol zapareny.
Su vyrazne lepsie caje napomahajuce pri chudnuti, ako zeleny caj. Co sa tyka zeleneho caju, je mnoho cajov, ktore maju takpovediac rovnocenne ucinky a niektore dokonca podla vsetkeho lepsie !
Ahojte ja pijem len sypané čajíky zelene a hlavne 8 pokladov shaolinu ten možem odporúčať mňam :) a žihľavu tá mi pomohla pri ekzéme . rochelle.sk mi ponukla kg výhodnejšie balenie .
Ano, nie je vhodne pouzivat kov, stracaju sa tym z casti vitaminy. Kup si sitko z ineho materialu albo hlineny hrncek aj s "cednikom".
je pravda že ked luhujem sypane čaje /zeleny, biely roibos / cez kovove sitko tak strace všetku tu podstatu zdravia? čiže cele 2 roky som ho pil len pre chuť????????? a dnes som si preto len tak nasypal do hrnčeka listky a a rychlo cez to kovove sitko scedil....po vyluhovani.... je aj to zle?!