Zelený čaj

Súvisiaci obsah

buduci golem

zeleny caj je skvela vec, bez neho som strateny
a nekupuj sackovane alebo caje s prichutou to su vacsinou smeti, pozametane v skladoch, proste nekvalita
dobry zeleny caj je relativne draha vec

denii

ahje ja mam zeleny caj strasne rada, hlavne sypany, alebo sackovy s prichutou limetky a eukalyptu. Dokazem ich za den vypit aj 6-7. KOlko salok zeleneho caju je vhodne vypit za den?neviem ci to neprehanam:)

poziarnicka

ja pijem teraz sypaný, pred tým som zelený čaj nepíjala, ale teraz ked držím dietu som skúsila, ráno nemusím ani kávu a nemusím ani toľko jesť. Na jednej stránke som pozerala čaje, ale s tam najlacnejšie okolo 100,-

velvet

ja ho mam velmi rada.. .
Niekedy je jediny rozdiel len cena.. avsak kupila som si posledny krat zeleny caj klember ..a bol strasny... DOSlova nechutny... chutil ako pokazene ovocie... vobec nevonal ako caj zeleny.. a to predtym mi tato znacka vyhovovala.. . ked mam chut kupim si aj za 45 korun inokedy mi staci aj 14 korunovy:-) plus velmi mi chuti Pu-ehr .

aljoska

myslím si,že je to úplne jedno aká je to značka.Bývajú s roznymi príchutami,ale najlepšie je čistý 100%.A lepší je sypaný ako porciovaný.Kúpiš ho v každej lekárni,alebo ak máte nejakú čajovnu.