Chcela ba som sa opýtať, aké máte skúsenosti so zeleným čajom? Ktorý je najlepší pri chudnutí - myslím značku.
Zelený čaj
akože ja to nechápem, čo všetci vidite na tom zelenom čaji. už xkrat som ho skušala, kupila si rozne značky ale musim povedat, že sa musim nutit aby som vypila aspon polku šalky, tak mi nechuti. a to aj postupujem podla navodu, luhujem, kolko treba, ale fakt si nemožem pomoct....
a ktory sypany je podla vas kvalitny? značka
Pravdou je, že niektoré čaje sa môžu lúhovať na viac ráz. Mňa v čajovni na to upozorňovali, keď som kupovala Jasmin China. Odporúčam stránku caj.sk, je prehľadná, nájdete tam počet nálevov i dobu lúhovania toho ktorého čaju.
to Instinct: opatovne luhovat sa moze zeleny aj biely caj...
pre instinct:ci sa moze luhovat uz vyluhovany caj ?? no skus ako to bude chutit!
samozrejme ze nie!
zeleny caj nieje na chudnutie,ale na precistovanie organizmu,mozno su aj zelene caje na chudnutie,ale celkovo zeleny caj podporuje cistenie organzimu a hlavne bez kofeinu
Dakujem vsetkym za odpovede. Len neviem ci mi v takom obchode poradia nieco co by im mohlo znizit trzby, ale spytam sa. Pijem biely caj a rad by som ho pil castejsie, viackrat za den, ale je dost drahy tak som bol zvedavy ci je pravda ze sa moze uz luhovany caj znovu luhovat.
ja mam dobru skusenost z čajmi od www.rajskazahrada.sk su vyborne a mate tam a popis čajov dobru chut a prijemne posedenie pri čajiku
Instinct: na toto ti najlepsie podla mna odpovedia v nejakej cajovni alebo v obchode s bylinkami...tam by ti mali vediet poradit:)
podla mna su najlepsie tie v specialnych obchodoch, vazene, alebo aj v cajovniach ich maju
su velmi dobre,kvalitne, rozne prichute od vymyslu sveta
tie porciovane nic moc