ahojte mam 16v decembri budem mat 17..ani neviem kde zacat...
nasla som si priatela(v oktobri bude mat17),proste strasne sme sa mali radi chodili sme spolu polroka lenze on bol synacik bohatych rodicov ja chudobne dievca..jeho rodicia chodievali na tyzdnovky do BA lenze ked zistili ze ich synator ma vztah s chudobnym dievcatom prestahovali sa tam uplne...
par dni pred ich odchodom sme mali dost viac vasnivejsiu noc,proste vedeli sme ze sa nam to smyklo ale boli sme si isty tym ze naprvykrat sa nemoze nic stat..
kedze som mala stale nepravidelny menzes ako si ma to netrapilo ze neprichadza lenze vcera som sla ku gyn. a ostala som nacisto hotova:podla som nej tehotna v15tzydni:(cizer vychadza to tak ze som tehotna s mojim priatelom...lenze ako mu to povedaT? ako to povedat mojim/jeho rodicom??..bojim sa toho co bude dalej:(nemam sa s tym komu zdoverit..
ostala som tehotna.......
:D,tak sa mi zda, ze nieco vyberiete.
akurat ideme do blavy s manzelim nejaky vybrat tak som zvedava.mam ztoho len nervy :D
to bude tou velkou ponukou nevies ktory je ten najpraktickejsi a najkrajsi.
Ja som si kupila Peg Perego, aj s hlbokou vanickou, aby mi tam mala vosla este aj vzime,aj sportovu kombinaciu. Kupila som ho od znamej za polovicnu cenu, ona ho pouzivala len vo vnutri domu a na vom mala iny, takze bol ako novy. a som s nim spokojna.
tak to robim casto aj ja.izbicka je uz zariadena postielka pripravena uz len caka na malu ked sa vnej bude prevalovat a pocikavat :D hrozne sa uz tesim na tu vonu ktora bude vsade po byte.babatka hrozne pekne vonaju.ked bola moja sestrenica malinka bola taka krasna a nadherne vonala tak babtkovsky :D no stale nemame kociar vymyslame uz hocico nevieme si vybrat.ja som ztoho uz popletena uplne.
tak uz sa ti to blizi, uz len par tyzdnov a budes ju mat v naruci. Kym bola ninka v brusku, a uz som mala vsetko nachystane, stale som sa divala na postielku a predstavovala som si , ako tam bude ona lezkat a sibrinkovat rucickami, ale furt som si to nevedela tak detajlne predtsvit. A zrazu tam bola, tak malicka a bezbranna a vonavucka. Je to krasne , ui si o plnym prihrstim a davaj pozor, aby ste ju nerozpucili od lasky:o
s manzelom sme sa nikdy tak vazne nepohadali.vacsinou ked sa chceme a pohadat a chcem byt hnnusna tak jeden z nas sa rozosmeje alebo zapoti nieco vtipne.a to uz proste sa neda nebyt nanho dobra.nevieme sa tak pohadat.manzel stale malej vravi ze ju lubi uz etraz aj ked je este v brusku a ze je to jeho princeznicka a spolu somnou nadolezitejsia zenska v zivote :D
je snim sranda ked sa takto"rozpravaju":D verim ze jej dame dost lasky nato aby ju davala aj nam
Ja si myslim, ze pokial dava rodic svojmu dietatu dostatok lasky,povzbudzuje ho do novych cielova proste vie ho spravne usmernit, co zahrna aj kritiku samozrejme, tak ta vychova sa musi odrazit na potomkovi.
Ja osobne teraz pri malej si musim casto trenovat trpezlivost. Ona je naozaj take sidli, co neprestajne skusa , co si moze dovolit, o jej u nas prejde a co nie. Dost nefer vnimam fakt, ze k muzovi ma akoby vacsi respekt, nejak mu neodvrava. ked ju nieco poprosi, trebars aby odhodila papierik po sebe. alebo daco priniesla, tak bez slova to spravi. No a ked to iste chcem od nej ja, povie mi nie a hoovo. Asi je to tym, ze my dve sme spolu non stop, s nim je o vela menej a tak ho trosku inak vnima.Na oplatku zase ale po mne sa vala a tulisa ku mne ovela viac, aj ked sme vsetci spolu po celom dni.
urcite vychovas svoju dcerku dobre.Hlavne je, ze ste kompletna rodinka, s manzelom sa lubite, neriesite nejake velke problemy a vzajomne sa doplnujete. Budete si navzajom pomahat a tak to ma byt.
dominika no kde si??a ostatne baby ako???
ja si to vsetko uvedomujem.vien vsak ze moja mamina ma vychovala velmi dobre a viem aj ze spolu s dietatkom s auci aj mamina ako sa dobre spravat a pracovat na sebe.takze tak ako mala bude skusat na nas nieco tak my budeme nanu :)
verim ze sa naucim robit vsetko tak aby si aj ona raz povedala ze mamina ju vychovala velmi dobre.
lenuliatko, byt dobrou maminou chceme snad kazda z nas.Je to proces nekonecny, stale sa je co ucit. Ja moju dcerenku milujem nadovsetko, co je prirodzene, ale niekedy mi pekne hra na strunku:o, ked si ten maly stuplik tvrdohlavo presadzuje svoje, alebo po sty krat robi nieco co vie, ze nie je dobre.Kym je babo malinke, tak je to vsetko v pohodicke, potom uz na sebe musi pracovat mamina, aby zvladala vsetky situacie.Dietatko nam vrati vsetko, co do neho investujeme.S malou sa stale mazname, stiskame, hovoim jej ako ju lubim a to vsetko mi opatuje, je to najkrajsi pocit na svete, ked ti dietatko povie, ze ta lubi.Ale stale mam na sebe co zlepsovat.