Mam dost velky problem so suchou pokozkou na tvari az sa mi robia lupiny a pritom som uz vyskusal rozne kremi a pletove mlieka a nepomohlo to.Poradte zeny ved aj ja ako muz chcem vizerat dobre.Dakujem
Sucha pokozka na tvari
chce to dobrý hydratačný krem. Za seba ti možem doporučit toto -odkaz odstránený- je výborný
Lussy nestaci len patlat tony chemie na seba, ked nemas spravnu zivotospravu. Zacni jest normalne veci. Ziadne cipsy, kofoly, sladene vody, tona cukru v kave a caji, ziadne kolace, kysnute cesto, cervene maso, biela muka...Vysad to a uvidis aka bude tvoja plet
skus si to premastit protopanom alebo si rovno daj cely protopan box nakolko to moze byt ekzem a na ten nic lepsie ako protopan nie je
mam jedinecne skusenosti a viem poradit v tejto problematike dzudy36@azet.sk
pozor na chémiu a parfúmy v krémoch a make-upe lebo to tiež dokáže veľmi vysušiť. Cez leto mam caste problemy s vysusanim..ale pomaha mi bepanthen. Ale kazdemu nieco ine..treba skusat
Aky mate vek? Vyborne zvlhcuje a obnovuje plet krem zensenovy po 30 ke alebo krem pantovy po 40 ke od www.sibircanka.sk je dobre ho nanasat s kvapkou vody na plet, efekt dlhodobjesi, plet zaroven bude tmavsia kvoli konzistencii samotneho kremu, ktory je hnedasty ale po vtierani do pokozky sa vstrebe
Ja som mala tiež súchú pleť, ale nie všade, len také suché flaky na lícach a občas na brade. Pomáha mi tento krém -odkaz odstránený- a používam aj peeling Uriage
radila by som ti pouzivat len prirodnu kozmetiku, mozem ti doporucit par kremov ktore pouzivame s dcerou prvy je krem vesta s mandlovym olejom, potom aphrodite ten je presne na suchu az extremne suchu plet ale ani krem miracle neni zly aloe vera gel a ruzovu vodu by si mala pouzivat, ja to vsetko kupujem na internete myslim ze tato znacka nema kamenny obchod no bola by som rada keby niekde v okoli otvorili xixxi tato znacka sa vola happyskin ktora pochadza z madarska produkty su vyrobene len z prirodnych latok niektore maju aj bio oznacenie a kupis ich za celkom slusne ceny
Vyborny je na suchu plet a lupiny ocot. zmiesat deci cca v litri vody, poriadne umyt tvar aj hlavu a mate po lupinach