Sucha pokozka na tvari

blink_182

vyskúšaj ružovú vodu z lekárne... je výborná na tonizovanie a hydratáciu pleti, myslím že to je to čo potrebuješ. suchá pokožka na tvári značí aj nedostatok tekutín v tele, poprípade tráviš veľa času na slnku alebo používaš agresívne prípravky na tvár s alkoholom. takej kozmetike sa vyhni oblúkom. alkohol ti pokožku len vysuší. zameraj sa na kozmetiku ako je napríklad bioderma. ale tú ružovú vodu určite vyskúšaj. obsahuje sto percent výťažku z ruží takže je čisto prírodná. howk!

lesna vila

ahojte,

pri problemoch so suchou pokozkou doporucujem sa vyhybat roznym kremom typu garnier, la roche, atd ... ale zvolit prirodne oleje a masla - odskusane na sebe, rodine, detoch, znamych - arganovy olej a masla vhodne pri problemoch so psoriazou - alebo bambucke masla s cajovnikovym olejom pri akne ... dobry kontakt - eshop.natureal.sk .

susi

Používam prírodnú kozmetiku bez konzervačných látok a som s tým maximálne spokojná. Tí, ktorí ma nevideli dlhší čas, tvrdia, že som omladla. Ale mne sa aj výrazne zmenila pokožka, ktorá bola problematická. Tak za pokus to určite stojí.

udko

skus si pozriet radu kozmetiky od spolocnosti bio derma .. je tam aj krem urceny presne na taky typ pokozky a je aj ucinny

klarika

cim masnejsie kremy na suchu plet tým horsie, plet si na to velmi zvykne a potom uz ani ten najmasnejsi krem nepomoze. Ja mam casty problem s tým, že mam vyražky, ktoré vysušujem vysušujem a potom mam take suche lyšaje že koniec, ale mam na to taky sprej na tvar od salcury že intensive a hned mi zmiznu, nie je to masne je to v spreji, staci i nastriekaqt na tamponik a potapkat tvar.sucha plet je citliva a preto nie je dobre ju dret kremovaním kremov, toto je v spreji ako osviezovac.cafte

žana

Teraz má garnier novinku na veľmi suchú pleť. Nie je to vôbec drahé, niečo nad 100,-Som si to dávala večer, krásne to vonia a pleť je potom ako babätko jemná!:)

randy

mas to zo zvyseneho strasu.... chod ku koznemu, pripadne si kup nejake vhodne mliecko,. nie kazde pomaha. napr mojej mamke pomaha balea a garnier. ..

563

nie skús ale zožen si od Salcury. www.salcura.sk mne to pomohlo, mala som ten isty problém, najlepši je od nich intensive pomaha, zvlačnuje nie je to mastne, je to v spreji. užasne

ica1973

Ahojte.Mala som podobny problem dlhy cas som testovala rozne kremy z drogerie a aj z lekarne,az som sa nakoniec rozhodla poradit s koznou lekarkou.Ta mi dala vzorku kremu:od firmy Bioderma vola sa to ATODERM PO ZINC je objemovo 100ml velky a stoji tak do 400 sk.V kazdej lekarni by sa mal dat objednat.Mne vydrzi aj 2 mesiace a to ho pouzivam 2 krat denne.je super.Treba skusit.