Mam dost velky problem so suchou pokozkou na tvari az sa mi robia lupiny a pritom som uz vyskusal rozne kremi a pletove mlieka a nepomohlo to.Poradte zeny ved aj ja ako muz chcem vizerat dobre.Dakujem
Sucha pokozka na tvari
vyskúšaj ružovú vodu z lekárne... je výborná na tonizovanie a hydratáciu pleti, myslím že to je to čo potrebuješ. suchá pokožka na tvári značí aj nedostatok tekutín v tele, poprípade tráviš veľa času na slnku alebo používaš agresívne prípravky na tvár s alkoholom. takej kozmetike sa vyhni oblúkom. alkohol ti pokožku len vysuší. zameraj sa na kozmetiku ako je napríklad bioderma. ale tú ružovú vodu určite vyskúšaj. obsahuje sto percent výťažku z ruží takže je čisto prírodná. howk!
ahojte,
pri problemoch so suchou pokozkou doporucujem sa vyhybat roznym kremom typu garnier, la roche, atd ... ale zvolit prirodne oleje a masla - odskusane na sebe, rodine, detoch, znamych - arganovy olej a masla vhodne pri problemoch so psoriazou - alebo bambucke masla s cajovnikovym olejom pri akne ... dobry kontakt - eshop.natureal.sk .
skus si pozriet radu kozmetiky od spolocnosti bio derma .. je tam aj krem urceny presne na taky typ pokozky a je aj ucinny
cim masnejsie kremy na suchu plet tým horsie, plet si na to velmi zvykne a potom uz ani ten najmasnejsi krem nepomoze. Ja mam casty problem s tým, že mam vyražky, ktoré vysušujem vysušujem a potom mam take suche lyšaje že koniec, ale mam na to taky sprej na tvar od salcury že intensive a hned mi zmiznu, nie je to masne je to v spreji, staci i nastriekaqt na tamponik a potapkat tvar.sucha plet je citliva a preto nie je dobre ju dret kremovaním kremov, toto je v spreji ako osviezovac.cafte
Skus vyskusat od La Roche-Lipikar
Teraz má garnier novinku na veľmi suchú pleť. Nie je to vôbec drahé, niečo nad 100,-Som si to dávala večer, krásne to vonia a pleť je potom ako babätko jemná!:)
mas to zo zvyseneho strasu.... chod ku koznemu, pripadne si kup nejake vhodne mliecko,. nie kazde pomaha. napr mojej mamke pomaha balea a garnier. ..
nie skús ale zožen si od Salcury. www.salcura.sk mne to pomohlo, mala som ten isty problém, najlepši je od nich intensive pomaha, zvlačnuje nie je to mastne, je to v spreji. užasne
Ahojte.Mala som podobny problem dlhy cas som testovala rozne kremy z drogerie a aj z lekarne,az som sa nakoniec rozhodla poradit s koznou lekarkou.Ta mi dala vzorku kremu:od firmy Bioderma vola sa to ATODERM PO ZINC je objemovo 100ml velky a stoji tak do 400 sk.V kazdej lekarni by sa mal dat objednat.Mne vydrzi aj 2 mesiace a to ho pouzivam 2 krat denne.je super.Treba skusit.