Mam dost velky problem so suchou pokozkou na tvari az sa mi robia lupiny a pritom som uz vyskusal rozne kremi a pletove mlieka a nepomohlo to.Poradte zeny ved aj ja ako muz chcem vizerat dobre.Dakujem
Sucha pokozka na tvari
lupinky sa robi na tvari aj mne :( kupila som si erevit sensitive mast pred mesiacom a mam ju stale pri sebe - snazim sa ju co najcastejsie premastovat a som spokojna zatial dost. aky pouzivate opalovaci krem ale? slnku sa vyhybam no nie vzdycky sa to da a koza sa mi hrozne rychlo spali..
Mozno by bolo fajn doplnit, ze ten olej je potrebne vmasirovat do vlhkej pleti, nie suchej. Inak sa nebude dobre vpijat a moze urobit opacny efekt. Zial, niekde to vobec neuvadzaju a pritom je to dost dolezite.
skus arganový olej.Intenzívne hydratuje suchú pokožku lieči ekzém a lupienku
www.alassalabeauty.sk
treba sa neustale mastit kremovat niveou
kremovat :)
tvár treba viac hydratovať- pred nanesením make-upu si daj krém (ideálne s obsahom bambuckého masla- to krásne hydratuje- skús pozrieť na pure elements majú viac možností s bambuckým maslo alebo manufaktura, s inými skúsenosť nemám), nechaj ten krém vstrebať. a pi veľa vody! tiež pozor na chémiu a parfúmy v krémoch a make-upe lebo to tiež dokáže veľmi vysušiť.
ked si chcem naniesť make-up na tvar okamzite sa mi začne supat koza na tvar a to hlavne na brade pod nosom na nose a nad nosom. Vyskúšala som niekoľko make-up aj krémov aj všeličo možné co mi poradili odborníci ale nic nepomáha prosim poraďte mi
Používať na zničenú pleť nie prírodné značky, je pekná blbosť, ako už niekto poznamenal. Je pravda, že aj voda by bola lepšie filtrovaná a treba miešať s minerálkami.
Ak je pleť nespokojná, je to aj vnútorný problém, takže zistiť, či nebola alergia, ekzém alebo zlé potraviny. Krémy hydratujúce alebo na premastenie /podľa typu pleti - skoč za dermatológom/, isto nie do drogérie zbytočne vyhadzovať peniaze na nefungujúce krémy. Daj si urobiť rozbor pre pleť, čo s ňou vlastne je a potom rieš. Zbytočným drhnutím, chytaním, krémovaním si to len viac zhoršíš.
Treba vyváženú stravu, veľa pohybu /prekrvenie/, a doplky (prírodné - kde nemáš vedľajšie efekty) či zinok, či b-komplex, bio oleje, skús nechemizované potraviny, atď.
Ale najprv musíš zistiť, čo s ňou je, možno je to vážnejší problém, napr. obličky ti dobre nefiltrujú.
V prvom rade ide o zdravie, nie o estetickú stránku. Áno, vyzerá to hrozne /sama mám problém s nosom a čelom, obočím, a bradou. Ale ja mám vážnejší problém./
Ale prekrývaním a zbytočnými mastičkami si len človek viac uškodí.
Takže zisti, čo ti je a potom rieš.
vsetko to moze byt z vody. Tiez som mal taky problem, mame stasne prechlorovanu vodu, skus namontovat odchlorovaci sprchovy filter, ja som ho kupil v Hornvachu odd sanity alebo www.vino-voda.sk
la roche nepomaha mala som ho skuste nivea alebo olivovi olej ten obycajny na varenie mne to pomohle a neviete ako odstranit kruhy popod oci ...