Viackrát sa mi stalo v autobuse alebo aute,ze mi bolo neuveritelne zle.Nikdy som nezazila take pocity.Strpli mi ruky,nohy,celá sánka,a prsty mi vykrútilo do strán.Zvlásť pocity: zdalo sa mi,ze nie len odpadnem,ale mala som pocit ze rovno ZOMRIEM!!!Vobec neprehanam,ale odpadnutie neprichaczalo pri tomto stave do uvahy,bola som presvedcena,ze este chvilu a zomriem.Preslo to,ked som vysla z dopravneho prostriedku a poriadne som sa rozdychala.
Lekar ma vypocul a mlcky napisal do karty "priznaky Hyperventilacnej tetanie". To je vsetko,co viem.Ani sa nevyjadril co s tym, ako to liecit.
Iny lekar povedal,ze je to iby psychika a nemam sa sustrdovat na seba???Nesustredovala som sa na seba!
Ma niekto viac info o tetanii?
Hyperventilacna tetania?
mariaa:čo je ti IONOGRAM?
sak ano,raz ty by si nieco napiekla raz ja,len ci by tie holuby doleteli...ci by niekde si neurobili prestavku a ci by nam to nezozobali.......preco sa nervuju?maju vela prace?neviem ci si mi pisala,ale budem ti drzat palce...hlavne aby to dobre dopadlo a nemysli na to...na jednu stranu je to dobre aspon budes vediet na com si...je to lepsie,ako keby sa nieco malo zanedbat...ja zase si s takych veci nerobim nic a ked ma lekarka posle na nejake vysetrenie tak som rada...a zajtra idem k obvodnej na IONOGRAM....
mariaa: no to som sa zasmiala.Ale by to nebolo zlé,každý deň by sme si niečo poslali.Dnes sú v kancelárii všetci nervózni iba ja sa usmievkam ako idiot a neviem prečo.Asi mám svet gombičku.Včera som doma makala :žehlila.Fuj to nerada robím.Ale už som mala takú kopu že hrôza.Už sa teším domov.Neviem či som ti písala že v pondelok idem na mag.rezonanciu.Aj s toho mám strach že čo mi tam nájdu.
Ahoj,no ja mam aj po obede ,no lenze ja idem skoro spat?takze pocitaj ked si lahnem o 20hod. kolko to je...tiez som mala strach zo vstavania do prace a nebol problem skor ta norma a moje ubolene telo.a este som si myslela, ze nezvladnem posun hodin ,ale je to v pohode...ja som tiez ako mimino potrebujem vela spanku,ked sa nevyspim cely den je v cudu...tak ak sa da kamaratky muz ma postov.holuboch tak im dam do kapsicky a zaletia k tebe aj zo zakuskom, ok?:)))).........
mariaa:ja som už v práci, napchávam sa banánom,lebo keby som nejedla tak mi hneď ostane na odpadnutie.Momentálne sa mi nechce nič.Keby som mala tak skoro vstávať ako ty tak neviem či by som to zvládla.Ja mám problé vstať o ôsmej.Ale to mám celý život a už mám 46 rokov.Ako kojenec.U nás je po mrako tak uvidím čo sa za počasie vykľuje.Tak napeč a pošli aj mne.páááá
jarik,ja som to mala tiez tie priznaky,ale tazko povedat, a ty mas uz potvrdenu tetaniu?
Icka ahoj,vstavam kedy ako niekedy 0 4hod.niekedy uz o 3:30 hod. som hore...dnes som od 5hod.hore,ale do prace som nesla,lebo som cela dolamana...no ja mam tiez take dni,ze mi je ok,ale niekedy som ako troska.Precitaj si temu:NEUSTALA OSPALOST,tam tiez pisem,tak aby som na dvakrat nemusela pisat...som rada,ze ty si sa mala ok.U nas dnes prsalo tak urcite tlak bude horsi/ja mam velmi nizky tlak/no ale nejak to prezijeme...ja som uz dala aj prat,dcera chcela aby som nieco upiekla nejaky zakusok tak mam, co robit...co ty planujes dnes?
mariaa: o koľkej ráno vstávaš že ideš tak skoro spať?Dnes bolo aj počasie na figu tak si možno s toho taká unavená.Mne dnes bolo fain aj som poželila.Dúfam že mi bude tak aj zajtra.Páááá
icka ahoj,jasne, ze si to kupim,prajem dobru noc...ja som taka unavena a boli ma ruka...z prace som prisla ako namesacna...ozvem sa zajtra ja som sa vysprchovala a idem spat.Dobru noc...pa