Viackrát sa mi stalo v autobuse alebo aute,ze mi bolo neuveritelne zle.Nikdy som nezazila take pocity.Strpli mi ruky,nohy,celá sánka,a prsty mi vykrútilo do strán.Zvlásť pocity: zdalo sa mi,ze nie len odpadnem,ale mala som pocit ze rovno ZOMRIEM!!!Vobec neprehanam,ale odpadnutie neprichaczalo pri tomto stave do uvahy,bola som presvedcena,ze este chvilu a zomriem.Preslo to,ked som vysla z dopravneho prostriedku a poriadne som sa rozdychala.
Lekar ma vypocul a mlcky napisal do karty "priznaky Hyperventilacnej tetanie". To je vsetko,co viem.Ani sa nevyjadril co s tym, ako to liecit.
Iny lekar povedal,ze je to iby psychika a nemam sa sustrdovat na seba???Nesustredovala som sa na seba!
Ma niekto viac info o tetanii?
Hyperventilacna tetania?
Kvetka,v starsom prispevku si sa pytala,ci to mozes dostat aj v lietadle.Mozes.Mne sa to stalo a bolo do hrozne. Nasadla som do lietadla uz sme isli vzlietnut a na mna to prislo. Najradsej by som vystupila,ale to sa nedalo. Strasne som sa bala,cela som sa triasla,zasa mi vykrucalo oci dohora...tak som si dala xanax a potom neviem akym zazrakom sa mi podarilo zaspat a zobudila som sa az v Bratislave...Ale dost nerada na to spominam...
mariaa:tak to vyskúšame nie?Zajtra pokúpim čo nám napísal RNG.Ale neviem prečo nezaberá aj magnezium.Veď ho beriem už 2 mesiace.Prajem ti dobrú noc.Pááááá
RNG:dík za radu zajtra kupujem.Je to hrozné táká únava.
no ja by som to aj skusila,lebo kupila som si hroznovy cukor,ale nezabera...a je to strasne...ked cloveku vyslovene padaju viecka a este k tomu u nas prsi tak clovek je ako namesacny...a ten kokosovy olej sa kde da kupit?normalne v obchode alebo bio-potravinach?
Dievcata, ked mate tak nizko energiu, co tak hned z rana lyzicku-dve kokosoveho oleja? a zopakovat zakazdym, ked ste nizko s energiou.A pod jazyk B-12(sublingual).
Mne to pomaha.
Predtym som bral lyzicku medu s 1 gramom materskej kasicky.
Tiez pracovalo vyborne, ale pre cukrovku to uz(lepsie povedane este, lebo sa mi to rapidne zlepsuje) nemozem brat.
A pre "beznadejne" pripady je tam koenzym(ubiquinone) COQ 10, 150 mg alebo 3x75 mg denne
no ja tiez asi by nam trebalo zapalky, co povies?:))))....aj som si lahla aj tak to nepomohlo,idem si urobit kavu...dufam,ze ta ma preberie...
mariaa: tak som už aj ja doma,no neviem udržať otvorené oči,Hádam aj tu bude pršať.
no ja ani neviem ci je ,ale chystam sa kazdy rok pijem tak necely mesiac,prave som prisla a tiez sa mi zatvaraju oci,asi si na chvilu lahnem u nas aj poprchava na chvilu vychadzalo slnko tak som si myslela, ze bude pekne ,ale nic s toho...ja by som aj pila zo suchej, ale ja chcem cerstvu zelenu zihlavu...mam nasuseno aj praslicku aj z pupavi listy aj zihlavu datelinu...
Matiaa:Ešte asi neni žihĺava musím dnes pozrieť pri dome,u nás jej býva hrúza.na obed som mala prírodné kur.prsia s ryžou.Dáka som ostala ospalá.Hneď by som zaspala.
pletiem ju pre neter dufam,ze ju bude aj nosit.:))))..........ja chcem zacat pit caj zo zihlavi...robim to kazdy rok na jar...mala by uz byt nejaka, ci este nie?inokedy chodim do lesa atd.na prechadzky teraz som este nebola a neviem ci sa aj dostanem,ale dufam, ze ano.inak ,co bude dobre na obed?prajem ti dobru chut k obedu...ja budem mat paradajkovu omacku a zemiekovu kasu...chcela som prejst na delenu stravu koli traveniu,ale neda sa,ja nemozem jest len tak letmo musim sa najest poriadne....a odkedy som zacala pit acidofilne mlieko a brat tablety podla krvnej skupiny tak sa mi zda,ze sa mi travenie nejak zacalo spamatavat...