Hyperventilacna tetania?

Príspevok v téme: Hyperventilacna tetania?
Kvetka

Viackrát sa mi stalo v autobuse alebo aute,ze mi bolo neuveritelne zle.Nikdy som nezazila take pocity.Strpli mi ruky,nohy,celá sánka,a prsty mi vykrútilo do strán.Zvlásť pocity: zdalo sa mi,ze nie len odpadnem,ale mala som pocit ze rovno ZOMRIEM!!!Vobec neprehanam,ale odpadnutie neprichaczalo pri tomto stave do uvahy,bola som presvedcena,ze este chvilu a zomriem.Preslo to,ked som vysla z dopravneho prostriedku a poriadne som sa rozdychala.
Lekar ma vypocul a mlcky napisal do karty "priznaky Hyperventilacnej tetanie". To je vsetko,co viem.Ani sa nevyjadril co s tym, ako to liecit.
Iny lekar povedal,ze je to iby psychika a nemam sa sustrdovat na seba???Nesustredovala som sa na seba!
Ma niekto viac info o tetanii?

lucyl

Kvetka,v starsom prispevku si sa pytala,ci to mozes dostat aj v lietadle.Mozes.Mne sa to stalo a bolo do hrozne. Nasadla som do lietadla uz sme isli vzlietnut a na mna to prislo. Najradsej by som vystupila,ale to sa nedalo. Strasne som sa bala,cela som sa triasla,zasa mi vykrucalo oci dohora...tak som si dala xanax a potom neviem akym zazrakom sa mi podarilo zaspat a zobudila som sa az v Bratislave...Ale dost nerada na to spominam...

icka

mariaa:tak to vyskúšame nie?Zajtra pokúpim čo nám napísal RNG.Ale neviem prečo nezaberá aj magnezium.Veď ho beriem už 2 mesiace.Prajem ti dobrú noc.Pááááá

[zruseny12]

no ja by som to aj skusila,lebo kupila som si hroznovy cukor,ale nezabera...a je to strasne...ked cloveku vyslovene padaju viecka a este k tomu u nas prsi tak clovek je ako namesacny...a ten kokosovy olej sa kde da kupit?normalne v obchode alebo bio-potravinach?

RNG

Dievcata, ked mate tak nizko energiu, co tak hned z rana lyzicku-dve kokosoveho oleja? a zopakovat zakazdym, ked ste nizko s energiou.A pod jazyk B-12(sublingual).
Mne to pomaha.
Predtym som bral lyzicku medu s 1 gramom materskej kasicky.
Tiez pracovalo vyborne, ale pre cukrovku to uz(lepsie povedane este, lebo sa mi to rapidne zlepsuje) nemozem brat.
A pre "beznadejne" pripady je tam koenzym(ubiquinone) COQ 10, 150 mg alebo 3x75 mg denne

[zruseny12]

no ja tiez asi by nam trebalo zapalky, co povies?:))))....aj som si lahla aj tak to nepomohlo,idem si urobit kavu...dufam,ze ta ma preberie...

[zruseny12]

no ja ani neviem ci je ,ale chystam sa kazdy rok pijem tak necely mesiac,prave som prisla a tiez sa mi zatvaraju oci,asi si na chvilu lahnem u nas aj poprchava na chvilu vychadzalo slnko tak som si myslela, ze bude pekne ,ale nic s toho...ja by som aj pila zo suchej, ale ja chcem cerstvu zelenu zihlavu...mam nasuseno aj praslicku aj z pupavi listy aj zihlavu datelinu...

icka

Matiaa:Ešte asi neni žihĺava musím dnes pozrieť pri dome,u nás jej býva hrúza.na obed som mala prírodné kur.prsia s ryžou.Dáka som ostala ospalá.Hneď by som zaspala.

[zruseny12]

pletiem ju pre neter dufam,ze ju bude aj nosit.:))))..........ja chcem zacat pit caj zo zihlavi...robim to kazdy rok na jar...mala by uz byt nejaka, ci este nie?inokedy chodim do lesa atd.na prechadzky teraz som este nebola a neviem ci sa aj dostanem,ale dufam, ze ano.inak ,co bude dobre na obed?prajem ti dobru chut k obedu...ja budem mat paradajkovu omacku a zemiekovu kasu...chcela som prejst na delenu stravu koli traveniu,ale neda sa,ja nemozem jest len tak letmo musim sa najest poriadne....a odkedy som zacala pit acidofilne mlieko a brat tablety podla krvnej skupiny tak sa mi zda,ze sa mi travenie nejak zacalo spamatavat...