Viackrát sa mi stalo v autobuse alebo aute,ze mi bolo neuveritelne zle.Nikdy som nezazila take pocity.Strpli mi ruky,nohy,celá sánka,a prsty mi vykrútilo do strán.Zvlásť pocity: zdalo sa mi,ze nie len odpadnem,ale mala som pocit ze rovno ZOMRIEM!!!Vobec neprehanam,ale odpadnutie neprichaczalo pri tomto stave do uvahy,bola som presvedcena,ze este chvilu a zomriem.Preslo to,ked som vysla z dopravneho prostriedku a poriadne som sa rozdychala.
Lekar ma vypocul a mlcky napisal do karty "priznaky Hyperventilacnej tetanie". To je vsetko,co viem.Ani sa nevyjadril co s tym, ako to liecit.
Iny lekar povedal,ze je to iby psychika a nemam sa sustrdovat na seba???Nesustredovala som sa na seba!
Ma niekto viac info o tetanii?
Hyperventilacna tetania?
a este jaja,ja som neurol.ukazala tu altern.liecbu kde mi zistili ten nedostatok vit.SK.B /a oni prave sposobuju stress,ked je ich malo/a ona mi na to povedala,vy ste od malicka citliva a ked ste potratili tieto vitam.tak sa vam to len zhorsilo,nic ine...a tym padom vsetko je v tele este citlivejsie...
ICKA PRAJEM TI KRASNU NEDELU.
a prave,veci ktore sa ti nepacia ignoruj,ked to nie je nutne sa nimi zaoberat,ja som tiez bola ina,mala som rada poriadok atd./nehovorim,ze teraz nie...ale vela veci clovek musel prehodnotit,som detajlistka,musi byt vsetko tip top,ale to nakoniec ubija mna,a svet ide aj tak dalej...takze nerozoberaj veci do detailou ked to nie je nutne...ale chapem ta,ide to tazko zmenit toto...ale pokus sa...bude to pre teba jednoduchsie...ja mam taku skusenost,ze/ zase budem pisat zo zivota,mi detailisti sa nicime sami,lebo aj tak to nikto neoceni,a taky zavistlivci aj tak ked chcu tak o nas hovoria co chcu,mam s tym skusenosti...takze,staci ked to urobime tak aby to nebolo ani zle,ale nemusi to byt ani perfektne/...prepac za chyby a preklep.Peknu nedelu ti prajem...
jaja,zalezi v akom steresse si,lebo ja u seba rozlisujem:
stress-z prace
stress-z osobnych veci v rodine
stress-ked sa nevyspim
stress-ked si nezoberiem B-komplex
stress-z prace:
predtym som mohla pracovat kolko chcela a nebola som v takom stresse ako teraz,
/a to som robila aj 12-nastky a 24-ky/
takze som si uvedomila,ze sa nemozem uhanat a naplanujem si na den len tolko veci aby som sa nehonila a zvladla vsetko v klude urobit.Lebo ked som toho mala vela a ihanala som sa /a stale som myslela,ze my este toto treba urobit,hento tak som bola v stresse/
Stress-osobne veci v rodine:
tu som zmenila myslenie,lebo som sa velmi trapila,a nakoniec som zistila,ze len ja na to doplatim tym,ze mam znicene zdravie/a vies na ,co som prisla?netreba byt sobec,ale mat trochu teke myslenie sobecke....SOBECKY ludia netrpia tak ako my citlivy,jednym uchom dnu treba brat niektore veci a druhym vonku/viem,ze je to velmi tazke aj mne to chvilu trvalo,ale celkom to zvladam,a ked nie tak okamzite zacnem mysliet na pekne veci a vsetko neprijemne hadzem za hlavu...tiez sa mi to stale nedari,lebo tym,ze som citliva,nejde len tak odrazu prejst na drsne chovanie...to tak ako keby sobec sa mal zmenit na mileho cloveka atd.Ale vsimni si v okoli,ci to nie je tak,sobecky ludia menej trpia...
stress-ked sa nevyspim:
snazim sa stale spat tak aby som sa vyspala,a bola v pohode,inak som vo velmi velkom stresse...
Stress-Ked si nezoberiem B-komplex:
stress v tele nici vitaminy sk.B,a kdze ja mam velmi malo tychto vitamin.tak ked si ich nedam kazde rano,tak hned pocitujem bolesti a taku nepohodu...som cela dolamana a taka nejaka nesvoja...takze sa snazim brat vit.B a jest tak aby som mala toho vit.dost.
Tak mam este stress od bolesti ked rano vstanem a boli ma cele telo,kosti...tak vies ake to je...cloveku sa nic nechce...a je rad,ze vobec moze vstat z postele...tak neviem,ale mne je teraz tak na 90% ok,ale este ma trapia oci,opuchaju my...neviem ci si s toho nieco vyberies...lebo,niekedy sa to da zvladnut a niekedy nie,SME LEN LUDIA A NIE STROJE,a ja zatial namam potrebu ist k psychologicke,ale ty ked mas,tak preco nie,teraz vela ludi chodi k nej...tak ked ti to pomoze tak preco nie...
myslim,ze mozu ked mas malo vapnika tak ano,lebo bedra su kosti...alebo magnezium...prave musis zistit ci ti nechyba napr.vapnik.Mozes sa pytat na rontgen vsetkych kosti./na nie vsetky uplne ale na chrbat a na 6 snimkou sa robi chrbat,panva,krize atd./ja som to mala zistene takto,alebo na Dezitometriu,alebo ako sa to vola ,tam sa zistuje v akom stave su kosti,ci nie su odvapnene...ja som niekde citala,ze aj chlapi mozu mat osteoporozu...a ked toto budes mat ok,tak ti chyba nieco ine..len prave teraz neviem,ktore latky ktore chubaju v tele sposobuju tu tetaniu.pokusim sa napisat znamej,co sa zistuje tym IONOGRAMOM,lebo on je na to...a potom ti napisem...peknu nedelu...
človek potrebuje niečomu veriť, teda okrem seba :-)
ked prídeš nabudúce, tak mi napíš ako sa ti darí vyhýbať stresu? ja sa niekedy snažím ale on si ma nájde:-) stačí uvažovať nad niečím, čo sa mi nepáči, znervoznuje ma alebo tak a je to tu zas... ale čím viac to analyzujem, učím sa stále čo so sebou kedy a čo nie...
ano presne tak a tie doplnky ti pomozu,len tomu ver a viem,ze ty si silna uz sme sa o tom aj bavili...len treba verit,aj caje maju svoju silu,a pomahaju telu...
mne tiez zistili mierny stress,a preto sa mu snazim vyhybat..je velmi zakerny 80% chorob je zo stressu...no uz budem koncit,lebo som pri PC dost dnes a to je tiez dost zle pre telo...pekny vecer ti prajem...