Bol z Vás niekto na liposukcii??Máte s tým nejaké skúsenosti??
Liposukcia
/dejana/ so zotavenim je to v pohode si myslim, ak dodrziavas vsetko, co ti odporucia lekari :) co je podla mna najdolezitejsie tak to je v ramci zotavovania telesne setrenie a nosenie pooperacneho pradla :) aby teda vsetko sa hojilo tak ako sa ma a aby nevznikli nejake problemy, ktore by mohli zotavovanie narusit
Dievčatá, ktoré máte liposukciu za sebou zaujímalo by ma ako je to so zotavením. Dosť som o tom včera rozmýšľala, že či telo nemá problém sa pozviechať dať sa dokopy, zregenerovať po takomto zákroku, predsa len je to zásah do tela
Okolo tohto zákroku už aj ja dlho chodím ako okolo horúcej kaše. Už nejaký ten mesiac. Roky cvičím, ale sú proste partie z ktorých mi to proste ísť dolu nechce nech sa snažím ako snažím, jediná možnosť ako sa zbavím tých partií, ktoré ma trápia je asi len liposukcia
Prezývka - najlacnejšia záležitosť to nie je. To ti dám za pravdu. Ale keď to žena chce. Keď vie, že je to to, čo ju urobí šťastnou, tak by bolo chybou do toho neísť. Aspoň ja to tak vnímam. Ja som podstúpila liposukciu v Centre plastickej a estetickej chirurgie a poviem ti, že som rada, že som do toho šla. Predtým som sa snažili. Iná strava. Cvičenie, ale výsledky dokopy žiadne a po liposukcii sú tie výsledky viditeľné hneď ;)
Jedina nevyhoda liposukcie je to ze je prilis draha a nie kazdy si to moze dovolit.... ale obrovska vyhoda je to ze ked mate problemove partie z ktorych vam nejde schudnut liposukcia vyriesi fakt vsetko...pozerala som niektore fotografie pred a po na internete a som nadsena pomalicky si setrim tiez :)
To sme potom na tom asi podobne. Ale ja by som chcela urobiť do konca roka finálne rozhodnutie. Buď pôjdem do toho teraz, tento rok ešte alebo už nikdy. Nebudem furt špekulovať a vymýšľať, že čo a ako, lebo plnú hlavu vecí a neviem si v tom jasno spraviť.
Nemaj takéto strachy, sú zbytočné. Ja som pred rokom mala obavy ako by som zvládla liposukciu, aj ako povedať mužovi, že by som chcela do toho ísť. Ale podarilo sa mi s ním o tom pozhovárať, vysvetliť mu moje pocity a obavy a podporil ma a už je to niekoľko mesiacov, čo sa teším zo svojho tela :)
Chystám. Čo mi bráni? Furt si hovorím, že mám čas, mám čas a neviem čo a nejako to odkladám stále.
Evka tento tvoj komentár mi dodal silu a veľkú super sa to číta, že niekto má takéto super skúsenosti.
ahojte baby naozaj chodte do toho! a nebojte sa pokial ste zdrave a v operacii vam nic nebrani urcite treba ist... Ja som mala cely zivot zadok a boky ako hruska vyzerala som hrozne mohla som nejest dietovat no proste vsetko mozne ale nikdy ale fakt nikdy som neschudla na zadku a bokov! Raz som drzala taku drastickejsiu dietu mala som osi pas schudnute ruky ale problemove partie nic ani cm dolu. Tak som sa nastvala nasetrila si peniaze a minuly rok som isla na liposukciu. Fakt jedine odsatim tuku z bokov a zadku som dokazala schudnut aj v tychto partiach. Dovolim si tvrdit ze nic ine by mi nepomohlo . Nebojte sa :) Ja som koli svojej postave ani nezila celu mladost som nenosila kratase ani sukne a o komplexoch v plavkach snad ani nemusim hovorit... dovolenka pre mna nebola radost ale utrpenie....
Isue chystáš sa na liposukciu? Čo ti stále braní v tom ísť do toho? Myslíš, že je dobré to neustále odkladať? Mne toto už taktiež prebehlo hlavou, no nemám o tom dokopy žiadne znalosti ako to chodí pri zákroku a taktiež aj po ňom.