Liposukcia

erittrea

Slniečko pokiaľ máš len jedinú problémovú partiu tak môžeš byť šťastná prešťastná...to ti hovorím z vlastnej skúsenosti...pretože mnohé máme viaceré problémové partie a vtedy je to trošku náročnejšie... :P

anitka30

po vacsine sa to da riesit, ale je dobre to uz na konzultacii rozobrat s lekarom, aby vedel, ze co vlastne bude treba riesit v akom mnozstve, rozsahu aby vedel ti povedat, ze ako sa to bude robit, ci naraz alebo radsej na dva najma aby to bolo pre teba, pre tvoje zdravie a telo lepsie ;)

Mirokel

Mirabelll niekedy áno niekedy nie. Záleží to od mnohých vecí ale najmä od rozsahu v akom by mala byť liposukcia robená toto musí posúdiť lekár či je to možné alebo nie v danom prípade. Ale myslím že ak by to bolo v nejakom menšom rozsahu tak by to nemal byť dáky problém.

mirabelll

vrvra je možné podstúpiť naraz liposukciu príklad brucha a chrbta? Alebo od čoho závisí to, či je možné alebo nie je? Rada by som bola keby už som odchádzala z kliniky s tým, že už mám všetko, že už moje telo bude tip top.

vrvra

slnieckooo ahoj
mne robili liposukciu brucha, lebo už som sa nemohla na seba pomaly ani pozrieť. Záleží to všetko od kliniky a v akom rozsahu sa to má robiť. Ďalším dôležitým faktorom, čo sa týka ceny je to, že akú liposukciu by si chcela podstúpiť ;)

slnieckooo

baby boli ste niektora len vyhradne na liposukcii brucha? je to moja jedina problemova partia hlavne spodne brusku..kolko stoji len brucho? dakujeem :)

Zanka

TUMESCENCNA LIPOSUKCIA

Ahojte.
Ja som podstupila liposukciu vnutornych stehien a kolien 7.7.2017 a brucha 13.7.2017 v lokalnej anestezii v Hradci Kralovej u pana doktora Vladimira Janečka.
Cesta do Hradca je sice dlha,ale stoji to za to.Bola som so sebou hodne nespokojna a uz som fakt nevedela co so sebou.A tak som sa rozhodla...

Pred zakrokom musite byt v dobrom zdrav.stave(ziadna chripka,pripadne vaznejsie ochorenie ako napr.ochorenie srdca a podobne!)
Koza by mala byt pruzna,cize lepsie robit liposukciu pred porodom.
Na zakrok musite priniest krvny obraz (najviac 7 dni stary)
Ked pridete na kliniku,sestricka vam odmeria krvny tlak a tep,da vam zo par otazok a tabletku na ukludnenie.
Asi tak 20 min.si pockate na chodbe.
Potom si po vas pride mily pan doktor,ktory sa vas tiez opyta na nejake veci ohladne zdravia,pripravi vas na to,co vas caka a pod.
Vyzleciete sa do spod.pradla,doktor si vas prezrie,odfoti,pokresli a idete na operacne lozko.
Do tej partie,ktoru vam bude odsavat,vam vpichne niekolko ihiel cez ktore bude postupne napustat roztok.(trva to cca hodinu)Ja som dostala do noh 2400ml a taktiez aj do brucha.Je to trochu bolestive,ale da sa to zvladnut.Sestricka vam zatial bude podavat cajik cez slamku pocas celeho zakroku.
Napichana oblast vam bude "rast" a budete o hodne vacsia

Zanka

TUMESCENCNA LIPOSUKCIA

Ahojte.
Ja som podstupila liposukciu vnutornych stehien a kolien 7.7.2017 a brucha 13.7.2017 v lokalnej anestezii v Hradci Kralovej u pana doktora Vladimira Janečka.
Cesta do Hradca je sice dlha,ale stoji to za to.Bola som so sebou hodne nespokojna a uz som fakt nevedela co so sebou.A tak som sa rozhodla...

Pred zakrokom musite byt v dobrom zdrav.stave(ziadna chripka,pripadne vaznejsie ochorenie ako napr.ochorenie srdca a podobne!)
Ked pridete na kliniku,sestricka vam odmeria krvny tlak a tep,da vam zo par otazok a tabletku na ukludnenie.
Potom si po vas pride mily pan doktor,ktory sa vas tiez opyta na nejake veci ohladne zdravia,pripravi vas na to,co vas caka a pod.
Vyzleciete sa do spod.pradla,doktor si vas prezrie,odfoti,pokresli a idete na operacne lozko.
Do tej partie,ktoru vam bude odsavat,vam vpichne niekolko ihiel cez ktore bude postupne napustat roztok.(trva to cca hodinu)Ja som dostala do noh 2400ml a taktiez aj do brucha.Je to trochu bolestive,ale da sa to zvladnut.Sestricka vam zatial bude podavat cajik cez slamku pocas celeho zakroku.

Zanka

TUMESCENCNA LIPOSUKCIA

Ahojte.

misicka333

erittrea ten pocit, ktory som zazila, ked som sa prvykrat po zakroku pozrela na seba prajem zazit kazdej zene, konecne som pocitila lasku k svojmu telu, uz som nemala potrebu v hlave neustale si davat dokopy, ze ako telo zakryt, ale mam pocit, ze skor teraz budem riesit ako ho odokryt ako sa s nim popysit :)