Bol z Vás niekto na liposukcii??Máte s tým nejaké skúsenosti??
Liposukcia
Monika888 vobec s tebou nesuhlasim ja ked som sa uvidela po liposukcii lutovala som ze som nanu neisla skor... V ziadnom pripade to niesu vyhodene peniaze a ver ze niekedy to inak nejde. Niektorym zenam ako aj mne vobec nepomohlo dietovanie a cvicenie pri 8,5 hodinovej stresovej praci a dvoch detoch sa nedalo behat do posilnovne aj tak kazdy den. Problemove partie siroke boky stale ostavali aj napriek tomu ze som vsade inde schudla len tam nie. Jedine odsatim tuku z oblasti mojich bokov sa dala moja postava napravit. A mimochodom ked ides na liposukciu uz nikdy nepriberies tak ako predtym lebo ti zmensia pocet tukovych buniek. Ja sa od lipo citim ako nova zena a uplne ziarim stastim. A zaroven ju odporucam vsetkym zenam.
dievcata prosim vas poradte strasne chcem ist na liposukciu aby som konecne zacala zit a nehambila sa za seba ... prosim robia ju aj v Trnave? Kedze tu byvam rada by som isla na zakrok sem alebo keby mi viete odporucit dobreho lekara aj v Ba . Ake vsetky vysetrenia sa predtym robia kolko po zakroku je mozne ist do prace? Napiste mi prosim vase skusenosti a na akej klinike vam lipo robili... uz to nechcem dalej odkladat chcem ist este tento rok na jesen. Dakujem ...
Takú robia tam kde bývam majú plno takže asi ľudia sú spokojní
V celkovej anestezii? Na aky druh liposukcie ides? Pokial viem tak dnes uz mozes podstupit liposukciu aj bez toho ze by si musela byt v celkovej anestezii nad tym si nepremyslala?
Ja idem o mesiac na lipo kde budem v celkovej anesteze cenovo je to velmi drahe nebudem lutovat?
Monika tiež som si myslela, že lipo nevyrieši problémy tohto druhu...ale mýlila som sa vyrieši...a poviem ti, že dokáže liposukcia dodať žene aj viac sebavedomia, čo je v dnešnej dobe veľmi dôležité, keďže mám pocit, že mnohé z nás sa podceňujeme...a necítime sa krásne...
Monika - keď už sa roky snažíš zbaviť sa tuku, ktorý ťa trápi a nejde to, tak potom si tiež povieš, že by si niečo takéto vyskúšala. Ja cca rok a pol mám od liposukcie, ktorú som podstúpila v Centre plastickej a estetickej chirurgie, mnoho ľudí ma odhováralo, že prečo to robím, veď dá sa to aj inak. Nie nedá. Snažila som sa.l Stravu som zmenila, cvičila som, ale výsledky nie a nie sa dostaviť. Urobila som rázne rozhodnutie, ktoré neľutujem ;)
To ste natom az tak zle?Ja mam tiez velku nadvahu ale liposukcia to nevyriesi zbytocne vyhodene E ked sa to ma aj tak zdravou cestou ten tuk dat dole a nie odstatim tuku ale spravnym vydajom energie
Samozrejme...tieto veci bezpochyby musia prejsť cez lekára...lekár musí vedieť čo chceš, aké máš očakávania v akom rozsahu čo bude potrebné urobiť, aby vedel posúdiť ako najlepšie by to bolo urobiť...aby to telo čo najlepšie zvládalo a aby sa v pohodke zotavovalo...predsa len lekár, ktorý má v tomto smere už roky praxe vie stokrát lepšie, čo a ako ako my... :)
aha takže to nebude tak, že ja si zmyslím, že chcem aj aj a naraz, ale to bude musieť prejsť schválením lekára hej? Či to bude možné a podobne. No dobre vedieť, lebo o niečom takomto som ani netušila, že ako to chodí. Ale tak zase všetko potrebuje svoj čas.