Bol z Vás niekto na liposukcii??Máte s tým nejaké skúsenosti??
Liposukcia
Ahojte, mate prosim niekto skusenosti s liposukciou u MuDr. Zachara na Bajkalskej ulici v Bratislave, Medical centrum?
Dakujem
ahojte. ja som bola v medicomvip asi pred mesiacom. nechala som si trochu odsat stehna. vsetko ok, ziadny problem. akurat som mala par dni modriny, ale s tym som ratala. kontrola dopadla dobre, ja si citim dobre, takze z mojej strany spokojnost.
No ja som bola na liposukcii pred 8 rokmi. Výsledok stál za to super!!!! Mne robili boky a stehná. Mala som také nepekné faldíky a navždy som sa ich zbavila, nebyť lipo, tak nikdy nemám takú postavu ako dnes. Po zákroku mi ostala tiež nepekná koža, to napravila pravidelná lymfodrenáž. Vrelo odporúčam.
ICAPARADNICA a koľko ti to stálo? Počula som , že je to príšerne drahé
bola som za ucelom zvacsenia prsnikov vlastnym tukom. v medicomvip. skvely pristup, profesionalny team ludi. zakrok bez narkozy, absolutne bez problemov, modriny minimalne a trvali asi 3-4 dni. odsali mi brucho a vnutorne stehna. hrcky sa dostavili ale masirujem a miznu. zeny co pisu ze lipo je zasah do tela, suhlasim, no na druhej strane ja by som si implantaty nedala nikdy a toto bola skvela volba. neslo mi o schudnutie ale tuk bohuzial potrebovali moj :D
dievcata a vy si vazne myslite ze po liposukcii budete mat pekne telo???? ved sa len pozrite na nejake fotky na inernete, ako dopadne vacsina bab - nerovnomerne odsatie tuku, priehlbiny po tele v velkosti pomaranca,....to ste vazne takelenive ze nedokazete zacat cvicit a normalne sa stravovat? a nevravte ze to nejde- vsetko ide, len treba chciet a mat pevnu volu....
Caute kocky, ja som absolvovala lipo v medicome, a poviem vam, dojebali ma statocne, je pravda ze tuk sa vam na tych odsatych partiach nebude usadzat, ale zacal sa usadzat uplne kdesi inde - mne do zadku :-(, vnutorne stehna sa mi vobec nezmensili a vonkajsie...zostali mi na nich hrcky ktore vyzeraju ako celulitida. Drbte na celu lipo.... radsej si zaplatte osobneho trenera vo fitku a kupte si nieco pekne na seba....ja som to uz davno olutovala....
Ahoj, tiž by som chcela íst na tumesačnú liposukciu. Chcem sa spýtať , koľko to stojí? Videla som na www.medicomvip.sk že to stojí okolo 650 EUR, ale nepíšu tam či od, alebo ako. BABY kto bol z vás na takej LIPO? prosím prezradte koľko ste platili? ja by som chcela dať spraviť podbruško a sthená. Kto má s tým skúsenosti??? ĎAKUJEM!!!!
RNG:a myslis ze aj v tvari sa da schudnut?pretoze ja som uz dost schudla niesom daka tucna ale mam obrovsku hlavu a tucne lica:(
no ja sa tiez chcem spytat, ci je ta liposukcia ucinna aj dlhodobejsie. predsa len je to kopec penazi a za rok, za dva, moze byt vsetko este horsie ako povodne... ako to je? mate niektora skusenost? dakujem