Liposukcia

Monulka

Ahojte, mate prosim niekto skusenosti s liposukciou u MuDr. Zachara na Bajkalskej ulici v Bratislave, Medical centrum?

Dakujem

Tina76

ahojte. ja som bola v medicomvip asi pred mesiacom. nechala som si trochu odsat stehna. vsetko ok, ziadny problem. akurat som mala par dni modriny, ale s tym som ratala. kontrola dopadla dobre, ja si citim dobre, takze z mojej strany spokojnost.

lipossss

No ja som bola na liposukcii pred 8 rokmi. Výsledok stál za to super!!!! Mne robili boky a stehná. Mala som také nepekné faldíky a navždy som sa ich zbavila, nebyť lipo, tak nikdy nemám takú postavu ako dnes. Po zákroku mi ostala tiež nepekná koža, to napravila pravidelná lymfodrenáž. Vrelo odporúčam.

icaparadnica

bola som za ucelom zvacsenia prsnikov vlastnym tukom. v medicomvip. skvely pristup, profesionalny team ludi. zakrok bez narkozy, absolutne bez problemov, modriny minimalne a trvali asi 3-4 dni. odsali mi brucho a vnutorne stehna. hrcky sa dostavili ale masirujem a miznu. zeny co pisu ze lipo je zasah do tela, suhlasim, no na druhej strane ja by som si implantaty nedala nikdy a toto bola skvela volba. neslo mi o schudnutie ale tuk bohuzial potrebovali moj :D

hassy

dievcata a vy si vazne myslite ze po liposukcii budete mat pekne telo???? ved sa len pozrite na nejake fotky na inernete, ako dopadne vacsina bab - nerovnomerne odsatie tuku, priehlbiny po tele v velkosti pomaranca,....to ste vazne takelenive ze nedokazete zacat cvicit a normalne sa stravovat? a nevravte ze to nejde- vsetko ide, len treba chciet a mat pevnu volu....

sasenka22222

Caute kocky, ja som absolvovala lipo v medicome, a poviem vam, dojebali ma statocne, je pravda ze tuk sa vam na tych odsatych partiach nebude usadzat, ale zacal sa usadzat uplne kdesi inde - mne do zadku :-(, vnutorne stehna sa mi vobec nezmensili a vonkajsie...zostali mi na nich hrcky ktore vyzeraju ako celulitida. Drbte na celu lipo.... radsej si zaplatte osobneho trenera vo fitku a kupte si nieco pekne na seba....ja som to uz davno olutovala....

angi07

Ahoj, tiž by som chcela íst na tumesačnú liposukciu. Chcem sa spýtať , koľko to stojí? Videla som na www.medicomvip.sk že to stojí okolo 650 EUR, ale nepíšu tam či od, alebo ako. BABY kto bol z vás na takej LIPO? prosím prezradte koľko ste platili? ja by som chcela dať spraviť podbruško a sthená. Kto má s tým skúsenosti??? ĎAKUJEM!!!!

marceliina

RNG:a myslis ze aj v tvari sa da schudnut?pretoze ja som uz dost schudla niesom daka tucna ale mam obrovsku hlavu a tucne lica:(

kristinka333

no ja sa tiez chcem spytat, ci je ta liposukcia ucinna aj dlhodobejsie. predsa len je to kopec penazi a za rok, za dva, moze byt vsetko este horsie ako povodne... ako to je? mate niektora skusenost? dakujem