Včera som hľadala nejaké info ohľadom očkovania proti papilomavirusom pre dievčatá. Dosť som bola zhrozená z niektorých štúdií náledkov očkovania všeobecne u detí aj dospelých, z popisu účinku očkovacích látok na imunitný systém a následne jeho zlyhávanie, či chybné - autoimunitné - reakcie. Očkovaniu sa tam pripisovala zodpovednosť za také dnes naozaj čím ďalej tým viac sa vyskytujúce problémy ako alergie, astma, disleksia, autizmus, cukrovka, skleróza multiplex, Alzheimer...
Ja som bola asi 6 mesiacov pred diagnostikovaním DM1 očkovaná proti tetanu.... Podotýkam, že u mňa je dedičnosť cukrovky nulová - nikto z rodiny ju nemal.
Má niekto podobnú skúsenosť?
Jasné, že dcéru zaočkovať nedám - výskum ani netuší či vakcína má účinok ani akú dlhú dobu a či vôbec ochráni, je proti 2 druhom papilomavírusu z 30-tich, ktoré sa v 70% podieľajú na vzniku rakoviny krčka maternice a nákaza sa prenáša stykom slizníc. Ochrana je možno len 5 rokov (skúmajú ju iba 4 roky), takže neviem, prečo očkujú 9-ročné dievčatá, ktoré sa ani nemajú ako nakaziť. takže si myslím, že riziko očkovania je pre moju dcéru momentálne vyššie ako riziko nákazy.
vdaka ockovaniu.
RNG,
cital som len prvu vetu z tvojho prispevku. Zaujimave je hlavne to, ako ta pani mohla vediet, ze chlapec, alebo nemal besnotu, ked to nevedel ani sam Pasteur. Urcite, ze su v tom velke peniaze a lekari nie su svati, ale existuje dost dokazov o tom,ze sa niektore smrtelne choroby, ako je napr. tuberkuloza nesiria dalej.
radca, nehovorim ze vo vsetkom mala pravdu, ale predviedla tam vyse 15 rokov inteligentneho a dokladneho vyskumu, co je tisickrat viac, nez nazor niektoreho lekara, co ho prevzal zo skoly a manipulovanych literatur.
A keby len polovica bola pravda, je to hrozne obvinenie na zdravotny priemysel, keby len jedna desatina, tak hovorime o masovej genocide, inac to nazvat zialbohu neviem. A zasluhuje si to revoluciu v medicine a odkrytie tych co to vsetko sposobili.
Je na case nieco urobit, ked stvrty najcastejsi dovod na smrt je liek a lekari so svojimi sucasnymi metodami.
Problem za tym je obrovske peniaze v medicine, teda v tom stave ako dnes je, ktore nechcu prislusni stratit, tiez pozicie, kde su viacmenej kryti pred nasledkami svojich zasahov v spolocnosti.
A na udrzanie sa snazia zjednotit do monopolu, s nemoznostou vytvorit konkurencne skupiny, kde by sa cez konkurenciu, ako v kazdom inom priemysle dostali na vrch tie najlepsie myslienky a produkty a zle by upadli do zabudnutia.
Monopolizacia zaroven skodi aj celkove myslienke demokracie a osobnych slobod, lebo monopoly, ako v tomto pripade mozu narast na tak velike, ze diktuju a ovplyvnuju slobodu, prejavu, konania a dokonca celu politiku a ustavy krajin vo svoj prospech.
Peto T,
vsetky choroby su problematicke z hladiska diagnostiky. Tu pani z linku, co sem niekto prilepil treba brat tiez s urcitou rezervou, pretoze ona si tam uzivala svojich 5 minut slavy a vsetko sa snazila patricne vyfarbit. Netvrdim, ze nemala v nicom pravdu, ale netvrdim ani ze mala. bol to proste nazor jedneho cloveka. Tiez sa mi nepaci,ze manipuluju s bakteriami. Kedysi sa predavali v obchodoch ekologicke sacky vyrobene zo zemiakoveho skrobu. Na tom by nic nebolo, keby sa clovek nedozvedel ako sa vyrabaju. Nakrmia zmenenu bakteriu E.coli zemiakmi a ona vykaka umelu hmotu na sacky. A teraz si predstav,ze sa niekomu taka bakteria dostane do zaludka...
princko,
na tomto fore sa pisu len osobne nazory. Kedy si to uz ludia uvedomia? Co myslis, preco maju lekari diagnosticke pristroje na zistovanie virovych a bakterialnych nemoci (napr. PCR)? Hned ti aj odpoviem: Aby diagnoza, ktoru stanovia, nebola len ich vlastnym nazorom.
Očkovanie proti besnote je veľká otázka, ešte omnoho väčšia než iné vakcíny, pretože besnota ako taká je problematická choroba z hľadiska diagnostiky.
Ako inšpiráciu pre rozmýšľanie (ale nie ako dogmu), odporúčam článok: rizikaockovania.sk
to vies z niejakych statistik,ze by bol pomaly kazdy druhy veterinar mrtvi,alebo je to len tvoj nazor?
Ten klip o ockovani je dobry na to, aby ludia nebezali hned, ako uvidia reklamu k doktorovi a dali sa zaockovat, ale na to, aby si najprv zvazili pre a proti a potom sa rozhodli. Napriklad. ako sa tu spomina obrna (polio virus), tak si myslim, ze toto ochorenie moze dostat uplne kazde male dieta a nasledky moze mat na cely zivot a to aj ovela horsie, ako su pripadne rizika.
Netreba robit svet cierno-biely, a tvrdit, ze ockovanie je len zle, alebo len dobre, lebo obidve tvrdenia su loz. Ak by ockovanie na besnotu nefungovalo, tak by bol pomaly kazdy druhy veterinar mrtvy.
Peto T,
mechanizmus vzniku cukrovky nie je uplne znamy. To, co sa pise su len nazory, ktorym mozes verit, ale nemusis.