ahojte viem ze sice trochu tema od veci ale uz mam toho dosT!
mam tmavohnede oci, tmave obocie,gulatu tvar s plnymi licami,dvojitu bradu a spinave blondavo hnede vlasy....chcela by som zmenit farba bud na bond alebo na ciernu ktora sa mi podla vas hodi viac?qalebo snad nejaka ina?
kedy som mohla poprosit tak aj znacku/cenu prislusnej farby dakujem
Aka farba vlasov sa mi hodi?
hej, studujem, ale nevyzera to ruzovo, no snad ma v 3. rocniku nevyhodia :D mam 21, nie je to tajne zatial :) a kde na Slovensko ides? kolko asi trva cesta?
hej keby som sla lietadlom tak hej ;) nie,idem autom,cize studujes a kolko mas rokov? ak to nieje tajne,ja uz 27 uff ,,,
No ja sa nachadzam na intraku v Nitre este a idem do Popradu zajtra skoro rano :) Ale ty mas dlhsiu cestu z Talianska teda. Ale keby si sla nahodou lietadlom, tak budes skor doma ako ja :)
jaaaj no ja som ich merala od pasa hheeehh z vnutornej neviem kolko mam ,,,a ty kde sa nachadzas ??? ja cestujem domov v sobotu ;)) od maja nie som doma ;)
:) myslela som si, ze si vysoka, ked mas take dlhe nohy, inak by to nebolo asi mozne :D ja mam "len" 176 cm :) skusim si odmerat, ked dojdem domov zajtra :) neviem ako inak sa meraju, ale ortoped mi ich raz meral z vnutornej strany, len tu vnutornu dlzku, tak preto som sa pytala :D
ahoooj arachne :) no od pasu si ich meriam ;)) ako inak sa meraju ? ;)) ale ja som vysoka ja mam 188 cm :PP
ja som nepovedala ze london je pozadu,len tvrdim ze tu kde sa nachadzam su obchody prvej triedy kde dostat tovar ktory nenajdes v inych mestach v taliansku a uz vobec nie v londone alebo inde to je jedno kde ,,a to ze mas talianske obchody na kazdom kroku ti verim ale zalezi co je v tych obchodoch,,,bola som v rakusku v talianskom obchode no poviem ti nic moc to nebolo boli to sice znackove veci od armaniho ale nic moc to nebolo to iste mas aj u nas na slovensku ak vojdes do dakeho obchodu talianskeho no je to nula bodov
wow tronka, to su teda dlhe nohy, tromfnes aj Sklenarikovu :) a to si ich odkadial merias, od pasa ci z vnutornej strany? :D chcem si aj ja zmerat :DD
no ved v poriadku, ja sa s tebou nehadam, i ked tu tych talianskych obchdov je pomaly viac ako v taliansku. a co sa tyka znackovych obchdoch mas ich tu na kazdom kroku, len 2 metre od bytu mam taliansky obchod s modou.
a netvrdila by som ze tu je moda pozadu, to naozaj nie, to ma skor berie do smiechu.
ale to slnko by som brala.. to hej.
ja na slovensku nezijem uz 10 rokov ,,,ops sekla si sa ,,ja dobre viem ze na slovensko pride vzdy vsetko az o rok hmm ako vidim tak aj do londona ked tam mas plne obchody spicakov pcccchhhhh ,,,a ktomu na moje stastie sa nachadzam v meste kde su vybrane obchody 1 triedy ako je dolce&gabbana gucci ,,,a o benetone ani nevravim ake tu maju veci co do inych obchodov ani neposielaju hej priznavam su nenormalne drahe a ja si urcite nekupim tasku gucci za 1800 euro to teda nie ani topanocky gucci za 550 euro ale tak vidim a aj predavacka ti povie ze UZ spicaky nemaju lebo vysli z mody v tych lacnych obchodoch jasne najdes ale proste vysli z mody proste znacky ako gucci d&g proste niesu aspon teraz nie tieto sezony,,,ale gulate a s otvorenou ako vravis s vysokymi opatkami tie hej tie su v mode teraz