Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aka farba vlasov sa mi hodi?

Príspevok v téme: Aka farba vlasov sa mi hodi?
MiracleOfTrue

ahojte viem ze sice trochu tema od veci ale uz mam toho dosT!
mam tmavohnede oci, tmave obocie,gulatu tvar s plnymi licami,dvojitu bradu a spinave blondavo hnede vlasy....chcela by som zmenit farba bud na bond alebo na ciernu ktora sa mi podla vas hodi viac?qalebo snad nejaka ina?
kedy som mohla poprosit tak aj znacku/cenu prislusnej farby dakujem

tronka

kde je naj moda ???????? vies ??? asi nie lebo londyn to urcite nieje ;)) italia ti nieco hovori ??? kde je svet mody ??? v londyne ci v taliansku ??? hmmmm

fraisee

moja, ja zijem v londyne a ver ze viem co sa nosi.. a su aj polospicaky v mode aj spicaky, staci aby si vybehla tu do obchodu a vidis co sa nosi. na slovensku je uplne ina moda ako tu. tam je to vsetko minimalne o rok opozdene.

tronka

fraise spicaky boli v mode pred rokom a nie teraz !!!teraz su v mode okruhle a tak ako vravis otvorene s vysokym opatkom ale spicaky nie :(

fraisee

a inac v mode su ako okruhle spicky u topanok tak aj spicate, aj polospicate. najmodernejsie su asi s otvorenou spickou a vysokym opatkom.

fraisee

zalezi od toho akej farby mas pokozku ak si bleda, v ziadnom pripade si nedavaj na hlavu ciernu lebo budes ako morticchia a ani blond nie, lebo s tmavym obocim to naozaj vyzera hrozne. vyber si nieco co ti naozaj pristane, porad sa s kadernickou

tronka

jasne ze je cas tu ich dostat,ja ich velmo nemusim lebo mam dlhe nohy a to mi ich este predlzuje,asi to znie blbo lebo baby vacssinou chcu mat dlhe nohy no ja mam abnormal :)) proste 123cm maju tak chapes predlzit ich este nohavicami to nie

arachne

no uz len musim pockat, kym sa dostanu do nasich obchodov :) mam take podobne doma, ale uz som ich dlho neobliekla, tak asi prisiel ten spravny cas :)

tronka

a ktym bedracom sa staci dobre obliect a chrbatik nebudes mat vonku ,,,aaaa ved dostat aj s vyssim pasom nie takym nad pupok :PP :DD ale tak vyssi ako byvaju bedrace

tronka

pohodka nic sa nestalo :)) .,,jasne viem ake take aj ja lubim aj cizmy mam take remencave,,,,to su dobre boticky take mozem aj ja :PPP

Najčítanejšie články