Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aka farba vlasov sa mi hodi?

Príspevok v téme: Aka farba vlasov sa mi hodi?
MiracleOfTrue

ahojte viem ze sice trochu tema od veci ale uz mam toho dosT!
mam tmavohnede oci, tmave obocie,gulatu tvar s plnymi licami,dvojitu bradu a spinave blondavo hnede vlasy....chcela by som zmenit farba bud na bond alebo na ciernu ktora sa mi podla vas hodi viac?qalebo snad nejaka ina?
kedy som mohla poprosit tak aj znacku/cenu prislusnej farby dakujem

biopich

boze baby preco sa neopytate v kadernictve? ale tuna na fore kde vas nieje vidno? :D daj si zelenu ta ti pojde....a ty tomu snad uveris? :D

kousek9

pls. aka farba sami hodi ked mam prirodzenu farbu špinavy blond a hnede oči aka .... ? plss odpovedajte na emailovu adresu kousek9@azet.sk

heeeeelp:))

awoooj:)) takže maam tmavoohnede oči,tmavšiu pokošku,tmavšie občie a hnede nevirazne riedke po plecia vlasii, mysliim si ze moja farba je velmi nevirazna a preto by som to chcela zmenit......prooooosim vedeli by ste mi niekto poradit aka farba vlasov by sa mi hodila??????

Mončíí

Ahojte aj ja by som sa chcela opytat ze aka farba sa mi hodi.) mam tmavozelene oci gulatu tvar a svetlu plet..a obocie mam take jemne svetlo cierne. ..))a vlasy mam teraz hnede ale chcela by som zmenu a neviem cierne vlasy alebo blond prosim pordte ktore vies smai budu hodit.) dakujem.)

miney131313

AOJTE,, pls poradte aku farbu si mam dat, mam hnedo zelene oci, stredne hnede vvasy ,tvár ani bielu ani tmavu a uz som skusala plavu farbu kera mi chtila na hnedo plavu, a tiez tmavo hnedu v kerej som vypadala jak scarry movie,pls poradte, pls pls pls pls :P mam si dat daku hnedu? alebo racej bledu volaku? pls pls pls pls pls pls poradtéééé :P :P

mnamka257

blond farba by sa ti nehodila kvoli hnedemu obociu.v ciernej by si zase vyzerala moc bledo a neprirodzene .ja by som na tvojom mieste zvolila gastanovo az tmavo hnedu farbu.napriklad loreal.myslim ze v rakusku je dostat aj nivea farbu na vlasy

jaja:)

domca2232 a jakej farby mas obocie ?? aakej farby mas plet...podla mna modrookym dievcatam idu blondvlasky ale to neije jedina okolnost...ak mas velmi vyrazne tmave obocie rak by som ti blond nedavala

domca2232

AHOJTE...PLS PORADTE MI AKU FARBU VLASOV BY SOM SI MALA DAT,LEBO SI CHCEM ZAFARBIT VLASY.MAM MODRE OCI A TMAVOHNEDE VLASY A CHCEM SI DAT BLOND ZLATU MEDENU GARNIER 743 ALEBO MEDOVU ZLATU GARNIER 73.HODILI BY SA MI TIETO FARBY?PLS PORADTE MI.DAKUJEM.:)

rysavu si nedavaj...rysava a modre oci eee...daj si orieskovu alebo ja by som ti rovno dala aj blond modre ocka akuratna plet a blondina...tha sexy ne :D:D:D

Jesiiis hned na prvy pohlad vidno ze tota tronka je namyslena pizda :D ja z nej nemoozeeeeeeem :D ta tu toho natrepala :D:D:D rehooot