Chcem sa spytat, ci je niekto takí kto prisiel o zuby v mladom veku, mam 35 rokov, kopu kazou a mrtvych zubov, ktoré by som si dala najradsej vytrhnut, pretoze stale sa v nich nieco deje, neviem si predstavit, ale ako si zvyknem na zubnu nahradu, ma niekto pozitivnu skusenost, ze si bez problemov zvykol na nu zvykol?Budem rada ak niekto napise.
Prist o zuby v mladom veku
aj ja som už viackrát počula, že zubári vám vyvŕtajú a plombujú aj zdravé zuby, len aby si zarobili.
Nepozna niekto dobreho zubara z Kosice, ktorý sa specializuje na protetiku, uvazujem tiez o vztrhanizubov, pripadne nejake mostiky a neviem najst schopneho zubara, ktorý by mi este pozachranoval co sa da anavrhol nejake riesenie
ja sda chcem opytat, ci sa najde niekto, kto maprotezu na pevno, cital som, ze proteza sa da upevnit nejako na pevno do impalntatu v dasne.
Prosim Vas je to normalne, ze mam ý mrtvych zubov, najde sa niekto takí, kto je na tom podobne, nemam z toho pocit, lebo sa vravi, ze mrtve zuby mozu sposobovat, rozne zdravotne problemy a uvazujem,ze si ich dam vytrhat a spravit protezu, len neviem ci to je dobrz napad.
a neviete co je lepsie, mostik, alebo proteza?Ma niekto protezu na pevno? upevnenu do dasna?
pridam sa do clubu k tym co chodia k zubarovi uz odkedy im narastli zuby..ja som s nimi mala tiez stale problem a hlavne s prednymi, nachodila som sa na zubne pocas skoly asi tolko co niekto za zivot az napokon mi urgentne museli vytrhnut dva v podstate predne zuby...vtedy ma zubarka nahovorila, aby som si dala predne horne korunky a to som mala 17 rokov! teraz som uz aj rada lebo su pekne konecne si uzivam pocit bielych a "zdravych" zubov.
?
Ja som na tom podobne a najhorsie je to, ze neviem najst dobreho zubara, ktoremu ide nielen o peniaze, ale aj o to aby spravil dobre svoju robotu. Ja nevravim mile rad zaplatim aj viac ked treba, ale nech to ma efekt. Tiez uvazujem, ze si dam zuby vztrhat i ked mozno by som mohol poriešiť aj nejaky mostik, lebo zopar zubov by sa dalo zachranit, len keby som nasiel fakt dobreho zubara, ak ma niekto nejaky tip, budem rad ked napisete, byvam v Košiciach ciže niekoho z Košic a co by zvladol aj tazsie pripady, dik
Ajojte, prosim pomozte. S priatelom som 4 roky, raz mi klamal ohladom cigariet, ze nefajci a to tak nebolo.Je tom takmer 2 roky, no teraz mam opat podozrenie, ze mi s tym klame.v jeho vrecku som nasla rozmrveny tabak. ako mam zistit, ci fajci? poznate nejake tipy? ak hej, budem velmi rada.dakujem vsetkym
Ahojte, ja mam len 23 rokov a zuby zle, velmi zle, umyvam si ich aj 5krat denne, vzdy po kazdom jedle, ked sa len da, bohuzial to nezalezi od toho, neustale bolesti mi tiez strpcuju zivot, cokoladu a take sladosti som nemala ani nepamatam, cize fakt to nie je pravda a nie ej to len v starostlivosti, ale najma v dedicnosti a najhorsie je mat problemy so zubami. Viem, o com hovorim, vysekavanie, cysty na korenoch a podobne veci, to je utrpenie, ake som este pri nicom nezazila. Mam kamosku, ktora si cisti zuby raz za den, aj to nie stale a ma jeden kaz a zuby pekne, cize asi tak...