Cau, baby.zapaly mocovych ciest su vraj povazovane za tapicky zensky problem a tak vas chcem poprosit o radu.K doktorke nechcem, to by znamenalo antibiotika.Nasilu sa im nebranim, ale mavam po nich gynekologicke problemy, bo pozeru vsetko dobre aj zle.Pijem urologicky caj a vobec furt sa niecim nalievam, uzival Uroval manosa ale nic moc sa nelepsi. dakujem
zapal mocovych ciest
ingara s týmto musí proste človek rátať, keď zanedbáme niečo a proste dlhodobo tak nemôžeme čakať, že za pár dní sa to len tak nejako dá dokopy, že proste bude fit a bude všetko jak má byť ;)
Lulina a potom je to všetko ešte horšie...Komplikovanejšie by som povedala lebo veď tá intenzita zápalu je silnejšia a liečba je tiež na dlhší čas...
Pri zapaloch mne pomohli antibiotika s Wobenzymom, tato dvojka ma z toho dostala a teda zapal som nemala uz hodne dlhy cas.
Ono je dnes dost problem so zdravim u mnohych ludi, lebo ho staviame pomaly az na poslednu kolaj a potom sa to na nas lepi a lepi.
mjanik raz som to osobne absolvovala a teda na niektoré probléme je to fajn, to uznávam, ale teda nedá sa to brať ako proste riešenie na všetky problémy a zápaly a tak podobne. Pri zápaloch je jasné, že nejaké tie problémy už boli dlhšie a teda nazbierali sa, že už sa ich sila proste zintenzívnila.
mamita-musela by si najprv na tú akupunktúru ísť
Zziara ale ked vznikne zapal treba ho preliecit antibiotikami najskor, to proste u mna bol zaklad a to mi pomohlo a potom som uzivala aj Wobenzym, ten ma protizapalovy ucinok a zabezpecuje aby sa zapal nevratil, lebo to kolkokrat sa mne uz vratil v minulosti tak by som to na prstoch jednej ruky nespocitala :/
adulinda toto je podľa mňa problémom mnohých ľudí a teda nie je to vôbec nič príjemné, bojovať s týmto dá zabrať, ale teda základ je mať imunitu v poriadku a vtedy sa bez problémov aj zápalom močových ciest dokážeme vyhnúť :)
Rozvinutá diskusia, tak aspoň viem, že v tom nie som sama. Avšak je za mňa dôležitý najskôr porovnať celkovú vnútornú imunitu tam dole, ak má človek gynekologické problémy aj po antibiotikách na močák. Osobne odporúčam mrknúť sem www.gynella.com
ingara to je také bežné pomenovanie, to aj ja poznám a teda ježia sa mi, ale všetky chlpy keď to počujem, lebo to proste človek sa návšteve doktora v takýchto prípadoch nevyhne :/
To ano...A tie bolesti...U nás starká tomu hovorila, že rezák...To pamätám si, keď som bola malá a sťažovala sa, že má a ani von vtedy nechodila, len doma zababušená v deke bola...Jój kadejaké problémy môžu pri oslabenej imunite vzniknúť...