Veľmi ma bolí päta pravej nohy, hlavne pri došliapaní. Má s tým niekto skúsenosti?
Bolesť päty
Päty ma pobolievali zhruba 4 roky. Pracujem často v teréne, veľa sa nachodím a aj nastojím. Bolesti sa mi vždy dostavovali ráno po prebudení, potom keď som to rozchodila, tak ustali, ale počas dňa, hlavne pri dlhšom státí sa vracali a paty ma boleli až pokiaľ som nešla do postele. Bola som s tým na USG, obstreky, vložky od ortopéda, ibalginy a takto dookola 4 roky! Už som bola zúfalá. Kolegyňa dostala od syna tieto vložky, o ktorých tu píšete Medicovi a veľmi si ich pochvaľovala. Tak som si ich kúpila aj ja a poviem Vám odvtedy mám svatý pokoj aj s ostrohami. Vrelo odporúčam z vlastnej skúsenosti.
Určite odporúčam vložky medicovi twin haels. Veľmi mi pomohli pri bolestiach päty, ktoré už boli často až neznesiteľné, hlavne ráno po prebudení.
Dobrý večer. Niečo vyše roka ma trápili bolesti päty. Najprv ľavej a neskôr sa k tomu pridala aj pravá. Každý deň na magnéziu a ibalgine už bola normálna rutina. Pred pár týždňami som tu na fóre našla ortopedické vložky Medicovi. Chcela by som sa podeliť o pozitívnu skúsenosť so spomínanými vložkami. Už 5. týždeň úspešne bez bolesti a aj bez ibalginu a magnézia. Vrelo doporučujem všetkým, ktorých trápia boľavé päty.
Tu som aa docitala o vlozkach medicovi, nosim ich treti den a bolest paty je o 80 % mensia
ja som si na bolest paty objednala ortopedicke vlozky plnene vodou a vymenila ich za tie trve od ortopeda ktore vobec nepomahali. medicovi mozem len odporucat. palec hore
Odporucam vlozky do topanok medicovi. mne na bolesti paty a celeho chodidla pomohli velmi
Aj mna strasne boleli paty. Zabrali mi ortopedicke vlozky medicovi Twin hels. Boli drahe ale zabrali hned.