Bolesť päty

kudrlinka

Mna boli tiez uz dlho lava peta... Bolo to este znesitelne aj som stupala na patu a teraz VObec na nu nemozem stupit... Ked si prejdem rukou, akoby mi tam nieco preskocilo, jednoducho nieco tam musi byt :/ Dva roky do zadu som bola u doktora ale ten mi spravil rontgen a ked nic nevidel, nechal to tak... Uz vtedy som tam nieco citila dotykom...Teraz moja chodza vyzera tak, ze pri chodzi sa vobec patou nedotykam zeme... Som zufala, a uvedomujem si, ze to uz nemusi byt sranda

monco2007

aj mna boli pata a neviem co mam robit doktor mi povedal, ze tam nic nemam ,,,a bola som aj na elektro liecbe a ta vobec nepomaha,,,a mam 22 rokov a uz ma ta pata boli dva a pol roka a nic ,,,, niektory doktory vobec niesu ochotny sa o pacientov postarat ,,,len mudre reci a nic s toho ,,,, sity hladnemu neveri...

wowo1

prosim vas a za akym lekarom ste s tym boli ? ja mam takeho co sa tomu nechce ani venovat..kto vas poslal na elektorliecbu alebo co?

bohuš

Bolia ma päty.obidve nohy- striedavo.
Najviac kosť na konci päty na dotyk.Ostrohy sú vylúčené.Bral som všetku elektroliečbu aká je .Nepomohlo.Nedá sa behať a krívam.Trvá to už pol roka.Viete poradiť?

jancecka

hej agina :D ostrohy sa to volalo :D ale nechodila na ožarovanie D: len také mäkké gélové vložky na päty do topánok mala

jancecka

moja svokra cítila bolesti oboch, šla lekárovi a tiež mala nejaké výrastky, vraj spôsobené zlou obuvou, asi čínske výrobky :D a predpísal jej také gélové vložky do topánok, tie si v lekárni vybrala a odvtedy nič, nosila ich asi pol roka a potom prestala, odvtedy je asi dva alebo tri roky a zatiaľ je všetko v pohdoe

wowo1

Ano ja to uz mam pol roka asi po nejakej nevyliecenej infekcii.V podstate je to dost vazna vec ako som sa dozvela. Ide o to ze asi mas zlu os tela a v patovych kostickach sa ti vytvorili vyrastky. Hrozi tam aj prethnutie achyl slachy.Existuju klinky sukromne kde tieto vyrastky odoperuju laparoskopicky.Ale to predbieham Najpr to treba zrentgenovat a pozriet sa ci to je zapal ,alebo uz tie vyrastky hoci aj pol cm ,velke robia problem.Moze to byt len nechladnute.Potieraj si to mastou proti bolesti ktora ma paracetamol ,alebo dolgit voltaren atd{take co su aj na bolest chrbta} Ta liecba mastou moze trvat aj 3 mesiace a ak to nepomoze chod za lekarom nech sa s tym daco robi kym je to v zaciatku. Akupunktura ti mozno pomoze akurat tak uvolnit nejake svalstvo ale ked je tam zapal tak ten treba liecit a ak su tam uz vyrastky tak ti akupunktura vobec nepomoze.