depresie zo seba!pomoc!

Príspevok v téme: depresie zo seba!pomoc!
uz dalej nie

ahojte kocky,
uz dlho citam vase uspechy, diety a vselico okolo chudnutia...a odhodlala som sa zalozit tuto temu...
4 roky ma trapia hrozne depresie zo seba..nevychadzam von, neviem sa tesit zo zivota...no to je dlhy pribeh...
chcela by som to zmenit a pekne vas poprosit nejake rady ako dosiahnut svoj ciel a to je 64 kil...
mam 175 cm a vahu som mala skoro 74 a podarilo sa mi dat dole na 70,4 kg...ale stale sa citim zle priam az horsie tlstejsie..to je psychicke..=(
chcela by som vas pekne poprosit o rady co cvicit ako papat a co...
moje miery:
prsia:100
boky:89
pas:75
zadok.103
stehno pod zadkom 60 a asi tak v strede 54..

dakujem velmi pekne vsetkym babulkam co mi pomozu

barbinka

ajka to si mala dobrý jedálníček. môj vyzerá asi takto:
Raňajky: buď ovocie, alebo jogurt s celozrnným pečivom
obed: polievka + hlavné jedlo (zjem hocičo, ale kombinujem tak ako v 90dňovke, teda buď karfiol so zemiakmi, zeleninové rizoto, cestoviny, ryba, kuracie mäsko - všetko so zeleninou)
Večera: tie majú byť bielkovinové, pretože to sú najlahšie stráviteľné potraviny. teda buď jogurt, cottage, tuniak, kuracie,vajíčko všetko aj so zeleninou.

uz dalej nie

na to ze som schudla len 4 kila som dala dole aj zo stehien a dost z pasu aj bokov...neviem ako je to mozne ale je to tak...
trosku si neprijemna...prajemti pekny den

aja05

ja som dnes zase zacala s tou 90dnovou dietou chcem ju drzat mesiac a pritom aj cvicit... takze budem papat do obeda len ovocie, a potom sa riadit pravidlami tejto diety,ale inac som zvykla papat takto:
R:celozrnny rohlik 1ks,s maslom veto fit,alebo rama linia,so sunkou a zeleninou.
D: jogurt s hrozienkami susenymi
O: zelenina plus kuracie masko,alebo ryba
OL:nezvyknem olovrantovat ked uz tak kavu s troskou mlieka si dam obcas.
V:to co na obed sa snazim jest.

barbinka

pozri sa, ja som ti chcela poradiť, ale mám pocit, že to stále odmietaš. mám štátnicu z TV, kam spadá aj zdravá výživa a všetko o pohybe. mohla si si z toho niečo vziať, ale keď nechceš, tak ok. to, že schudla 4kg vôbec nič neznamená. to je len voda.

uz dalej nie

barbinka
ja nepapam zdravo a dala som dole uz skoro 4 kila...len proste nepapam take porcie velikanske..som sa dostlova zacala prezieraat po tom tazkom obdobi co som za cely den ziedla jednu bagetu =(ale to obdobie je za mnou..a teraz ma m pred sebou novu vyzvu..schudnut 6-7 kg...

barbinka

ty si vážne nepochopila, že prečo to nejde? musíš sa inak stravovať. nikto nevravel, že máš držať diéty. treba len vylúčiť niektoré potraviny. to je celé. mám pocit, že ty nechceš poradiť.

uz dalej nie

rita
ja sa radsej meriam nez vazim..ale nenavidim pohlad do zrkadla...=(
velmi si prajem schudnut tych 6-7 kg nakupit si pekne veci a uzivat si zivot...a nie byt stale zatvorena a plakat...=(