ahojte!ja sa len chcem spytat, ci je tu niekto taky, kto chodi na vysoku niekde do zahranicia a doma ma priatela?totiz uvazujem nad tym, ze keby ma prijali do brna na vysku, tak by som tam mozno aj sla, lenze by som vedela dochádzat domov maximalne raz do 2tyzdnov a mozno ani tak casto nie. a bojim sa, ze by kvoli tomuto stroskotal moj 3rocny vztah. tak sa chcem spytat, ci by to podla vas mohlo fungovat?ak ma niekto podobne skusenosti, napiste please!diky
VVDRZI VZTAH?????
ahoj sandica...je to tazke, ale da sa to vydrzat...chodim na strojarinu do ke a priatel nema vysku
ahojte zuzka a emmilly! fakt klobuk dole kocky,ze to takto zvladate! tiez si myslim,ze ked sa clovek so svojou polovickou stretava menej,tak su si potom cennejsi!ale moze sa stat aj opak! mozem sa ta zuzka spytat,na aku vysku chodis a kolkatacka si???a este 1vec-tvoj priatel vysoku nema,vsak??
ahoj..si tu?
skus ma najst pod cislom 380819773
a aky mas nick ty?
no neviem, ale ja to tam nevidim...mam tam len emailovu adresu...nemas skype?
uz som to skusala nechce ta podla toho najst. nevies prezyvku alebo cislo to mas tam ako otvoris icq tam je tvoja prezyvka a tam hned je icq cislo
neviem ci sa mi to podarilo, ak nie tak si ma vyhladaj podla mojej emailovej adresy...uz dlho som nerobila s icq
halo? tak co si ma nedas do icq?nedari sa ti? skus mi dat tvoj nick alebo cislo
ja ti dam skor cislo tak tak si ma vyhladaj... 394135043... ja sa idem sprchnut tak si ma zatial pridaj...