Ahojte. Zaujimaju ma vase nazory na tuto temu.. je podla vas mozne, aby muz a zena, dievca a chlapec, boli len kamarati?(ked su obaja slobodni)
priatelstvo medzi zenou a muzom - nezmysel?
pre jaju-preco je v koncoch? napis viac ok?
takze nase priatelstvo je pravdepodobne v koncoch... :( napisem viac neskor, som unavena :)
ale ano moze to fungovat roky ale nakoniec to vzdy skonci na tom ze jeden z dvojice ocakaval viac. muzi a zeny nie su prisposobeny na to aby sa priatelili ale aby sa milovali.na priatelstva tu mate jedincov vlastneho druhu.ale skusit to mozete.aspon sa viac dozviete o opacnom pohlavi,co ma v zivote vzdy velku vyhodu.nech sa dari.
nemozne!!!!!iba ak by on bol teply alebo ona lesba
Uz som ti napisal tak si ma registruj
ano, bola pre teba ;)pouzivam aj skype.. som tam tusim ako meggie_ja. tak mozes mi tam napisat.. PS: jasne ze je to viac ako kamaratstvo.. Alebo aspon bolo
Prepac ani som sa nezamyslel ci ta otazka ohladom ICQ bola mierena na mna...to bola taka automatika.
Jaja, mam len skype. Tak ak by si mala daj vediet a mozeme o tom pokecat. A neviem ci sa da nazvat ten tvoj vztah kamaratstvo. JE to rozhodne viac ako kamaratsvo....
podla man je to v poho..
Mam kopu takych chalanov s storými sme len na bode priatelstva.
A som tomu velmi stastna lebo kamarati s torým o nic nejde a pritom aj o vsetko su faj, uprimny ...