Prečo sa niektorý smeju s ryšavých vlasov?Keby ste bolí ryšavy bolí by ste nato hrdý alebo by ste ich schovavali a hanbilý alebo nebodaj ešte prefarbily.Napíšte prosím váš názor.Ďakujem Radko:-)
Ryšavé vlasy
rysave vlasy su super, malokto je rysavy, takze je to celkom vzacne.
svoje prednosti treba ukazovat, nie ich skryvat
Myslím,že ryšavky sú teraz v kurze,a veľmi to mladým kočkám pristane.Keby som bola v80-tich rokoch ryška,tak ma určite okolie neberie tak ako teraz.bud rada,že si sa nenarodila pred 30-40 rokmi.
mne sa rysave vlasy veeeeelmi pacia : )
Ja mam tiez rysave vlasy.Ked som bol amladsia, strasne som ich nenavidela a pripadala som si uuplne cudzia a ina ako ostatni, ale ja som chcela byt presne taka ista ako oni. Teraz som z toho chvala Bohu vyrastla a svoje vlasy milujem.Jediny problem s nimi je, ze si ich neviem tak pekne upravit, aby vyzerali fakt super.A mam pocit, ze po pouzivani Sunsilk-u na rysave vlasy mi trochu stmavli(co ma ale vobec netesi)
tak...mojko...ja som rysavka...svoje vlasy si nefarbim :))) ale svoje chlpky..tam dolu si prefarbujem na cierno..pretoze muzi maju radi ciernu
je to velmi pekna kombination ked mas tam dole, na nohach, na rukach a v poodpaznych jamkach cierne strnisko..a hore rysave vlasy
ja si ich uz 10 rokov farbim na rysavo, hned by som s tebou menila
Prosím pridavajte šte niejaké prispevky vďaka
ja mam rysave vlasy a aj moj bracho,ked bol maly tiez sa mu smiali a babka mu povedala nech im povie ze to su zlate a od vtedy nikto neslial. mne sa nikto nikdy nesmial kamosky mi dokonca vravia ze si ma ani s inymi nevedia predstavit..a chalanom to vobec neprekaza.a viete preco vraj si,teda hlavne damy,farbia vlasy na cerveno,rysavo a pod? lebo vraj tato farba laka muzov vyjadruje akusi ziadostivost po sexe zo strany zeny ale aj muza,ale to len taka perlicka..a citala som ze vedcinajnovsie zistili ze rysulky maju vyssi prah bolesti ako ostatny pretoze sa produkuje nejaky hormon ktory to sposobuje..ale plati to len pre baby.lutujem pani
Rysave vlasy suu uuuuplne UUUUUUUZASNEEEEEE!!!!! co by som za ne dala..
Ahoj Bombastik, bola som sa na teba pozriet na tom pokeci a si v pohode sympaticky chalan, tak sa netrap nad rysovou farbou:) Podla mna je fajn, ze nie si taky tuctovy...mne sa rysava farba paci. Ja osobne sa farbim na cerveno...a ktovie, mozno bude zo mna aj rysula:) Krasny den:))