Prečo sa niektorý smeju s ryšavých vlasov?Keby ste bolí ryšavy bolí by ste nato hrdý alebo by ste ich schovavali a hanbilý alebo nebodaj ešte prefarbily.Napíšte prosím váš názor.Ďakujem Radko:-)
Ryšavé vlasy
Aj moj chalan je rysavy a je uplne peknyyy. tak tichooooooooooooo!!: )
ahojte,ja som prefabena rysavka uz asi tri oky a moji kamosi aj okolie su nadseni.podla mna je to sexi a ja som spokojna,staci si zvolit spravny odtien.
ja sa na ryšavku farbím a moje okolie je z toho nadšené
A RISAVKY SU ALE KOCKY JA SOM CERNO VLASA ALE MYSLIM ZE RISAVE VLASY SU VELMI PEKNE :)
Baby verte neverte, ale ja ked vidim babu s rysavimi vlasmi a ktomu este peknu tvar tak to ma pre mna cenu zlata.
tak so mnou a s mojim rysavym harom to bolo vo veku dietka take iste ako s vami ostatnymi. decka sa mi smiali a kedze som mala aj strojcek na zuboch tak po mne inak nevyhukovali ako rysava kolajnica :)kamarati ma ukludnovali tym,ze mi hovorili: ked vyrasties budes mat gastanove vlasy,tak to uz nejako vydrz... AHA! asi nie... bola som z toho nestastna a velmi ma to trapilo,hlavne na zakladnej skole. a dnes? som uz takmer vyucena kadernicka a pokladam za neskutocne krasnu poklonu,ked niekto pride do kadernictva a chce po mne zafarbit vlasy presne tou istou farbou ako mam ja :) alebo ked mi moji priatelia povedia: mary,ty mas tu farbu vlasov tak peknu.aj ja chcem... milujem moje vlasy a nikdy by som si na ne ziadnu farbu nedala,bolo by mi ich luto. ved su mozno to najkrajsie co mam z fyzickej krasy.to,ze Ten hore chcel aby prave ja som bola Jeho rysulka beriem ako nieco vynimocne. ako skusku,ci uz obohatenie v mojom mysleni a nazoroch.a mozno prave to,ze zivot vidim inak ako vela ludi okolo mna zapricinili moje vlasy. som obklopena este 4rysavkami,ktore su mojimi priatelkami a ked sa spolocne stretneme hovorime si: to sme my! rysave papulky :) neviem cim to je ,ze rysavi ludia vedia tak klabosit ... asi sa potrebuju vyrozpravat ,dobehnut to co zameskali ako deti,ked boli utiahnuti a mysleli si,ze cely svet sa pozera na nich kvoli ich hroznym vlasom. ano a ten cely svet sa na nich aj pozeral a to vdaka ich vynimocnosti ...
mne sa osobne rysava farba paci:) som brunetka,ale uz vyse roka si prefarbujem vlasy aby som ich mala rysave:))) a este som sa nestretlôa s tym zeby sa niekto pre vlasy smial.to mozno tak male decka na pieskovisku,ale to len preto lebo este vela toho rozumu nemaju