Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ryšavé vlasy

sabina

aj ja som rysava a ked som bola mala vsetci sa mi smiali fnuk..a doteraz mam komplexy=(ale neprefarbim sa,taku radost im nespravim=)

chachacha

nooo, ja mam kamarata, ktory vyhladava baby s rysavymi, cervenymi vlasmi, Ked ho sa ho pytala preco, tak povedal, ze je to hrozne pekne a sexy. .. jednoducho, kazdy sme ini a kazdemu sa paci nieco ine..

nobody z prahy

Ahoj čtenáři, kritice ryšavých nerozumím. Zejména dříve to byl ideál společně se světlou pletí (viz romantické malířství v Anglii). Řekl bych, že se jedná o nepochopení mírné odlišnosti. Kdo se něčím liší stane se prostě objektem pozornosti. Nejde o to, zda je někdo ryšavý, ale zda je pohledný a sympatický anebo ne. Navíc čím více v Evropě na sever a západ tím je ryšavých více, takže
nějaký názor u jedné slečny na Slovensku podmíněný podmínkami - prostředím ve kterých žije, je jenom jeji věc. Tady v Praze potkávám několik zrzavých denně na Slovensku při dovolené asi jenom jednoho za týden. Dále platí, že většina z nás je nositelem genu pro zrzavé vlasy, takže nevíme, zda se nám takový potomek nenarodí Třeba to potká tu kontroverzní slečnu.

hyges

hej dievčatá ved tá "angela "je chalan pozrite si e- mail nejaký zááávistlivýýýý GUSTO-skústo,asi neskúsil,tak zatiaľ iba závidí...ryšavsom,lebo sú sexy

kiki

angela chod do kelu s tvojim prisprostím názorom ja mám chalana "rišku" a je krásny. ty sa pozri asi skôr na seba či si dokonalá!

ivette

Angelika.. si mozno sexica ale taka sprosta, za akurat ozaj len poj.... Teda ak mas vobec 15, lebo sa mi nechce verit, ze by si s takym rozumcekom mohla mat viac. Ja mam rysaveho kamarata aj rysavu kamaratku. On ej skvely chalan a jejtie vlasy navyse neuveritelne svedcia, ma ich dlhe a brckave, chuducka, hnede oci. je nadherna. Fakt ohniva sexica. Je pravda, ze niektorym chlapom to nesedi, ale vyvazia to casto povahou a teraz mi napadlo... Aj Vlado z Vyvolenych bol rysavy. A ten bol mnam.

bo

kebyze mam rysave vlasy bola by som este rada, lebo hnede ma kazdy(aj ked uplne najviac cem cirne!:-))...a ja nechcem byt rovnaka...ale samozrejme ja som baba a ty chalan a to je rozdiel...

veverka

aj podla mna su rysave vlasy krasne...bez ohladu na to, ci ide o chalana alebo o babu...prosto absolutny original...a u nas v rodine je to pomerne rozsirena farba...ja som tiez po takych vlasoch vzdy tuzila ale akosi sa mi nepostastilo...namiesto toho ich zdedil moj brat:)