cawte baby...javiem...je to mozno hlupe...aleja uz som si tolko vytrpela kvoli svojej postave..chalan saso mnou kvoli tomu rozisiel...kamsky ma ohovaraju..
kedysi som totiz schudla na krasnych 45 kg..ale nejako zo stresu a tak nedostatok pohybu som pribrala 15 kg..a teraz nie a nie to zhodit,,,proosim pomozte alebo poradte mi niekto ako mam schudnut..co funguje..?vyskusam vsetko...nie som leniva..rada si zacvicim aj zabeham...ale aby som schudla musim prestat asi jest..bo insie mi velmi nepomaha...fakt prosim..nenadavajte mi za to...mozno som sprosta..ale uz nemozem dalej takto ziz nestastnaaa a sama,,,...please
mooc chcem mat aspon 48 kg...proosim poradte ale nenadavajte
klaudia:
to chudnutie ti ide preto tazko,lebo organizmus sa brani,nema z coho chudnut a ked chudnes,uz to nie je tuk,ale tvoje svalstvo!!!,takze ak chces este byt ako tak vo forme,tak s tym prestan,inak sa z teba stane troska a organizmus sa z toho uz nemusi spamatat
nie urcite netrpim ani anorexiou ani bulimiou, ja som bola proste jedna z tych ktore mohli jest cokolvek a nemusela som nic robit preto, aby som bola chuda. Ale to sa uz zmenilo.Teraz mam mozno idealnu vahu ale len podla tabuliek, pri pohlade na rozlozenie tuku v tele to nie je bohvie co. U nas su v rodine vahovo lahke zeny ale hadaju nam vzdy viac
klaudika mne sa zda netrpís uz anorexiou? na tvoju výsku je to malo nemyslís?
a co poradite mne? ja mam 154 cm a 44 kil, najviac som mala 48, to pred piatymi rokmi. Teda tych 5 rokov chudnem ale ide to velmi pomaly. Tiez mam pocit ze mi pomaha len nejedenie, ale to ja nechcem lebo to vobec nie je zdrave a tie kila sa vzdy aj rychlo vratia. Pravidelne cvicim min.4-5 tyzdenne, som vegetarianka, rozumne a pravidelne sa stravujem ale nie a nie, to zo mna nepojde. Ak ano tak veeeelmi pomaly.Kedysi som mala 42 a to som jedla hocico a netrpela som, ani netrpim ppp ani som nemusela cvicit. Velmi tuzim nieco zhodit natrvalo, ale akokolvek sa snazim, hrozne sa to vlecie....:( a inak, vobec to na mne neni pekne ulozene,vrch maly a spodok neprimerane velky
ahoj EliJa som prestala jest sladke(kolace,coko,sladke pecivo..) a vecerala som max. do piatejPo piatej budes zo zaciatku stale hladna,tak si kup suchare a papaj tieTaktiez by si mala prestat pit sladke napoje a nahrad ich zelenym cajom,jedz vela ovocia(doobedu) a zeleninyAko pohyb odporucam jednoznacne plavanie!u mna to zabralo na 100 %:)
ahoj eliska vjes co podmne na to spolu,ja mam teraz momentalne 55 a citim sa ako hroch:(,vjes nieco uccinne ja som tiez mala raz 62 to bola katastrofa,ale schudla som dako na 55 a dovtedy nie a nie zastavit a raz som mala dokonca 51 to bolo bomba ale rychlo som rpibrala zacala som strasne wela jest a sladke aj 2 cokolady a den,a teraz by som chcela na 48 tiez shcudnut
Ja by som bola Eliska zvedavá kolko vázis teraz v roku 2009 ako sa ti darilo s tym chudnutím. Ale podla mna to je vela 48kg. nie je to uz podváha?
a momentalne vazim 62kg:((((((((((
ahoj mendy...ja meriam asi tak 165cm...a ver mi z tou vahou 48 kg som sa citila omnoho lepsie ako teraz...a co tebe sa aj dari chudnut...?
ahoj eliska a kolko vazis a merias teraz?ja mam 160 a vazim 52chcem tjez tych 48 mala som ich uz davno a vtedy to bolo faaajn