cawte baby...javiem...je to mozno hlupe...aleja uz som si tolko vytrpela kvoli svojej postave..chalan saso mnou kvoli tomu rozisiel...kamsky ma ohovaraju..
kedysi som totiz schudla na krasnych 45 kg..ale nejako zo stresu a tak nedostatok pohybu som pribrala 15 kg..a teraz nie a nie to zhodit,,,proosim pomozte alebo poradte mi niekto ako mam schudnut..co funguje..?vyskusam vsetko...nie som leniva..rada si zacvicim aj zabeham...ale aby som schudla musim prestat asi jest..bo insie mi velmi nepomaha...fakt prosim..nenadavajte mi za to...mozno som sprosta..ale uz nemozem dalej takto ziz nestastnaaa a sama,,,...please
mooc chcem mat aspon 48 kg...proosim poradte ale nenadavajte
ahoj klaudika, no nemam nic specialne v plane, dnes si kupim nejake tofu, cottage cheese, mozno tuniaka a poobede ak stiham, tak si pojdem zaplavat.
no neviem ti povedat.. u nas to mame v oboch napriklad.. vyzera to takto nejako:
www.krajspol-vahy.sk
ale u nas nie presne takisto.. moze to byt napr. modre, alebo iny tvar trocha :) a tak..=)
este na upresnenie :) som v maturitnom rocniku..
a na tom listocku ti nevyskocia len idealne cisla, ale aj tie tvoje :) :D
ahoj baby :)
vcera som celyyy den nebola doma.. tak az teraz :)
booble - v lekarni je taky pristroj na odmeranie vahy, tlaku, vysky, srdcoveho tepu, tuku.. ked spravis vsetky tie ukony, vyskoci ti listocek, na ktorom mas napisane idealnu bmi, idealny index tuku, tlak atd.. a podla toho je normalny index 17-25% tak neviem :) ja mam 22%, tak podla mna to v poriadku nie je. a okrem toho, keby si ma videla, urcite by si mi chudnut odporucila :)
vcera sme mali skolsky karneval, tak vieete ako som sa vysantila :) takze som cvicila 2x za den vlastne :P spokojna som :)
dnes rano som si dala polovicu konzervy tuniacika vo vlastnej stave s celozrnnym rozkom. na desiatu si dam biely jogurt. obed spagety - som sama doma a varit neviem :D. a ostatne jedla este netusim.. musim nieco vymysliet :)
pekny den :)
tak uz som spat aj ja, k tomu jedeniu by som aspon tolko, ze odopieranie nejakej konkretnej potravy asi nie je dobre, telo potrebuje tak bielkoviny, tuky aj sacharidy. Kedysi som si kazdy den dopriala nieco sladke,ale postupom casu ma chut na sladke presla, obcas si dam ale to musim mat chut
no to jedine ma zabija ze si nemozem kupit hehe...
hlavne ked brat je na tom tez zavislak a stale ich predomnou je :D
ale uz som si zvykla :)
inak neviem ci si varite sami, ja byvam este s nasimi a doteraz varievala mamina, ale odkedy si varim sama, vobec na to nemam chut, cize ani toho nepotrebujem tolko zjest :)
alebo napriklad nedovolim piect mamine, napeciem za nu ja, a nemam na to vobec chut :)
ja by som sa nikdy nerozhodla sa tak obmedzovat ako ty alenda, jedavam zdrave veci, lebo mi chutia, nemusim sa do toho nutit. a absolutne nesolim, som skor na sladke. ale urcite ked schudnem,tak si ho znova doprajem ako predtym. nejaku nerest predsa mozem mat.
booble: slane jedavam malokedy, ale cibulkovo smotanove slovakia chipsy, v tom s tebou suhlasim :-)