koren, pod sem

barbinka

vezradna tebe tuším prepína. normálne čítam tvoje príspevky s otvorenými ústami. ty naozaj potrebuješ doktora, však toto už nie je normálne. ešte tu budeš aj moničku napádať.
inak ahoj monika.

moniqa87

ja som to vlastne zalozila, lebo by som chcela aby si mi porozpraval co si prezil, ak by si mal s tym problem nemusis, ale ja by som sa rada obohatila o to ako niekto zvladol taku zlu situaciu

bezradná14

no to Ti v tom pripade malo napadnut uz davno =;)

Co mas spravit? je jedna vec byt uprimny, ale je druha vec snazit sa tymto presvedcit o svojom nazore aj cloveka, ktory ma uplne ine skusenosti.

Takze jeidne, co mas spravit, je pred tym, ako budes uprimna, radsej dva krat porozmyslat =;)

bezradná14

stava sa, ze cloveku hned nenapadne, no kazdopadne vidim, ze mam (skoro) pravdu...

Nemam rada konflikty, ale tak isto nemam rada spravanie bez úcty. Takze budem rada, ked sa ten koflikt vyriesi, ja problem s negativnymi nazormi nemam, prijmem kazdy nazor, ale nie v pripade, ze je podany takym stylom, akym ste ich podavali Vy... a to tym, ze ste sa mi snazili radit co mam robit, a boli si isty ze mate pravdu. V pripade, ze by ste to napisali inak, reagovala by som inak aj ja.

bezradná14

Pretoze som na to mala dovod a vytocilo ma to, ze kazdy pise, ake mate obrovske skusenosti a preto mate pravdu, a zo mna to tym padom spravi nejaku 15 rocnu pubertiacku ktora si z brady oblizuje mlieko.

Ja nemam problem precitat si, a precitam si to velmi rada, ako to zvladal Koren. ale inym stylom, a nie tym, ze ma tu bude poucovat niekto, kto si mysli, ze prezil vsetko a ja nic.

CO sa tyka nicku, 87 rokov, no to teda pochybujem =;) odvodzujem si to z Tvojho spravania, z toho, ze ja som bola rovnaka a tkatiez z toho, ze poznam vela mladych ludi.

Aky paradox, ze som studovala psychologiu vsak? a paradox taktiez aj to, ze clovek ludom pomaha, a sam sebe nikdy nevie