ahoj, uz nechcem pisat do tej temy a myslim, ze si hodnotny clovek, preto som zalozila tuto temu aby sme sa mohli porozpravat ;-)
koren, pod sem
monika však ty a ja vieme svoje. ja viem, že to nemá význam, ale na čo sem prišla zasa? o čo jej vlastne ide?
pisala som len jediny krat o veku, a to vtedy, ked som pisala, ze NEMAM 15 rokov a nie som nejaka soplava pubertiacka ktorej zivot dal prvu facku.
aj mne dvakrat..:-) kolko to ma ta bezradna rokov, prosim ta barbinka?
tak bezradna sa nám už začalo smiať. no vidíš, že to ide.
taká mladá a pamäť ti už neslúži.
NIKDY som na internete nepisala svoj vek... sovj vek, rovnako ako aj meno, prezradzam pri osobnom stretnuti a nijak inak, takze okrem toho, ze Ty vsetko vies, mas aj problemy so zrakom
v realnom zivote je vsetko ine, nejdem sa s nikym porovnavat, ani vyvysovat, ale ako si mame my vysvetlit tu poznamku o realnom svete a virtualnom zivote a nedosiahnuti nicoho? zda sa ti to v poriadku, ked to pises ty, co sem prisievas tiez???
bezradna písala si svoj vek v tvojej téme
tak alexander máš veľmi pekné meno :-)
v realnom zivote je vsetko ine, nejdem sa s nikym porovnavat, ani vyvysovat, ale ako si mame my vysvetlit tu poznamku o realnom svete a virtualnom zivote a nedosiahnuti nicoho? zda sa ti to v poriadku, ked to pises ty, co sem prisievas tiez???