ahoj, uz nechcem pisat do tej temy a myslim, ze si hodnotny clovek, preto som zalozila tuto temu aby sme sa mohli porozpravat ;-)
koren, pod sem
starsia odo mna? zlata moja, moj nick, na rozdiel od Moniky vek neznazornuje, takze Ta budem musiet sklamat. ale samozrejme ze Ty ako aj vsetko ostatne, poznas aj moj vek a si si isty tym ze si odo mna starsia, presne tak ako si si ista tym ze moj ex ma inu... Na to proste niet slov, az mi slzy tecu od smiechu =;D
Ale Rodrigez ma pravdu, nema vyznam riesit tu nieco s hrdinami ako ste Vy =;)
takze sbohom, verim, ze dospejete. Kazdy sme si tym presli, zvladnete to aj Vy.. pa
no ved vidim, ze som o nic neprisla, barbi viem, ze mas dost rozumu, nevytacaj sa a proste nereaguj...
ved som tuto temu nezalozila na hadanie, ale na vymenu skusenosti s istymi ludmi, tak sa prosim vas nehadajte
rodrigez, suhlasim, kazdy tu ma (svoju) pravdu a kazda je ta najlepsia, ide tu skor o toleranciu, najdenie spolocnej reci a ked niekto potrebuje poradit, vediet tu svoju mudrost podat, ale aj prijet..
bezradna ty si riadne vzťahovačná. tak teda takto, urážať si tu teraz začala ty a to tým, že si ma nazvala soplou. ja sa na tvoju úroveň neznížim. len je smiešne, že mi budeš hovoriť sopla, keď som staršia od teba. najprv si premyslím, keď niečo napíšem, že bezradna? ďalšia vec, ktorú nechápem je tá, že na čo píšeš do tejto témy, keď tam máš svoju. potrebuješ, aby sme ťa poľutovali? tak dobre teda, tak teda neboj sa. on ti padne k nohám a poprosí ťa o odpustenie a budete štastní až do smrti.
rodrigez,
mas pravdu, neviem, naco sa vlastne rozculujem nad ludmi, ktori ziju vo virtualnom svete, a snazia sa nieco dokazat tu, ked v realite im to nejde.. asi prave pre to ako sa spravaju =;)
Nestoji mi za to rozculovat sa nad takymito ludmi, mas pravdu, chcela by som vidiet hrdinov pri osobnom stretnuti =;) vdaka, toto som potrebovala pripomenut
ani si, poviem ti pravdu, o nic neprisla...:-):-):-)
koren som strelec, bola som inak aj ja obedovat, preto som neprispievala
bezradna, prosim ta, kolko mas rokov ty? aby som aj ja vedel, ako mam pristupovat. pises, ze vystudovana, takze trochu viac, ako dievcata, ale to mohlo byt aj pred rokom aj pre desiatimy, tak ak ta to neobtazuje, napis to sem aj ty. a podla mojho nazoru nemozes ludi sudit na zaklade veku, aj mladsi clovek moze mat tolko zivotnej mudrosti ako ktorykolvek patdesiatnik, ak nie viac..