ahoj, uz nechcem pisat do tej temy a myslim, ze si hodnotny clovek, preto som zalozila tuto temu aby sme sa mohli porozpravat ;-)
koren, pod sem
ja sa sice koren nevolam, ale aj tak dobre..:-) tak sa mi zdalo, ked som otvoril par tem, ze tvoje reakcie boli na mieste, tak ako monickine. mna by strasne zaujimalo, monika, ake si znamene, ak nechces, nemusis.
za tu istu spravu sa ospravedlnujem nechcela som dva krat to iste, nechtiac som stlacila refresh.
Barbinka, potrebujem jedine to, aby ma ludia ako Ty neurazali, takze si tie arogantne poznamky na moju adresu laskavo odpusti !
barbinka
davaj si pozor na jazyk !!!!!! lepsie povedane na prsty !
bezradna na čo sem ty píšeš? potrebuješ byť stredobodom pozornosti, alebo čo?
ahoj koren, no ja už teraz nejako veľa neprispievam, lebo chodia sem asi traja ľudia, ktorí sa neustále do mňa navážajú. však aj monika vie (napr. téma o interupcii). aj keď neviem, čo máš presne na mysli s tým klobuk dole, ale ďakujem.
a k tomu nicku, volám sa Barbara a barbina mi vravia kamaráti už tak 8-10 rokov. ja som si to nevymyslela, len zvykla.
jasne koren mozeme sa podelit aj o starosti aj o radosti a mna to urcite zaujima a myslim, ze mozem hovorit aj za barbinku
zdravim aj teba barbinka. tebe som uz davno chcel nieco povedat, ked som prvy krat videl tvoj nick, mal som z toho vseliake pocity (barbinka):-D, ale uz som videl par veci od teba na inych temach a niekedy fakt klobuk dole..:-)
monicka, urcite sa podelim o svoje trapenia, ak vas to bude zaujimat, taktiez aj mna zaujimaju tia vase:-)
barbinka
davaj si pozor na jazyk !!!!!! lepsie povedane na prsty !
monika ja si ťa tiež vážim a rada čítam tvoje názory. aj keď dlho sme nepísali.
vytam ta barbinka, aj ty si tu vitana, si jeden z ludi ktorych si tu naozaj cenim