koren, pod sem

rodrigez

Hm... bezradna... asi ti vazne uletel dekel, ked ti stoji za to sa na fore rozculovat... Vykasli sa na to, sak ti to vobec za to nestoji. Je to forum, v realnom zivote by to vyzeralo uplne inak. Tu je kazdy hrdina, nestoji za to sa tu s niekym hadat, je to len na smiech.

bezradná14

uz som tu skoncila, ale po tom, co napisala na moju adresu, mi znovu napisat nedalo, takze ked si mlada dama laskavo uvedomi, ako sa sprava, potom prehanat nebudem ani ja

bezradná14

Prehanam? mozno.

Ale nikto mi nebude pisat taketo urazky, a hlavne nie taketo deti, ako su Barbi a Monika.

To, co si Brabinka dovoluje, je uz prekrocenim vsetkych medzi, ja som s nou husy nepasla, nech sa ide takto rozpravat so seberovnymi kamaratmi, ktori jej budu taketo arogantne vystupy tolerovat !

koren

myslim bezradna, ze to prehanas..

rodrigez, niekedy traba asi trochu preriedit vzduch, aby nebolo prilis dusno, ale s mierou, to suhlasim..nuz ale ludia sa potrebuju niekde aj ventilovat.:-)

koren

Alexander,tesi ma, nerad robim tieto neoficialne veci oficialne..:-) koren som od tej nestastnej udalosti, kedy sa mi zdalo, ze som ostarel tak o 20 rokov a stal sa zo mna stary "koren"...:-)

rodrigez

lool to sa tu stretla tlupa:) ako sa tu pekne hadate... radsej sa na to vybodnite... Kazdy ma svoje problemy... je fajn ked je niekto ochotny si ich vypocut ci precitat, popripade poradit... To je fajn na tomto fore, aj ked niektore temy su riadne haluze... he he

bezradná14

tak toto uz naozaj prehanas, Ty sopla jedna ! Byt Tvojou mamou, taku Ti nakladiem cez tu papulnatu hubu, ze by si ju tyzden neotvorila !

barbinka

nikto ťa neuráža.to že ti prepína je fakt a nie urážka. ty máš proste nejaký problém, z ktorého ti preplo. nič na tom nie je. tak sa ukludni a nebuď vzťahovačná.