ahoj, uz nechcem pisat do tej temy a myslim, ze si hodnotny clovek, preto som zalozila tuto temu aby sme sa mohli porozpravat ;-)
koren, pod sem
uz som tu skoncila, ale po tom, co napisala na moju adresu, mi znovu napisat nedalo, takze ked si mlada dama laskavo uvedomi, ako sa sprava, potom prehanat nebudem ani ja
Prehanam? mozno.
Ale nikto mi nebude pisat taketo urazky, a hlavne nie taketo deti, ako su Barbi a Monika.
To, co si Brabinka dovoluje, je uz prekrocenim vsetkych medzi, ja som s nou husy nepasla, nech sa ide takto rozpravat so seberovnymi kamaratmi, ktori jej budu taketo arogantne vystupy tolerovat !
myslim bezradna, ze to prehanas..
rodrigez, niekedy traba asi trochu preriedit vzduch, aby nebolo prilis dusno, ale s mierou, to suhlasim..nuz ale ludia sa potrebuju niekde aj ventilovat.:-)
Alexander,tesi ma, nerad robim tieto neoficialne veci oficialne..:-) koren som od tej nestastnej udalosti, kedy sa mi zdalo, ze som ostarel tak o 20 rokov a stal sa zo mna stary "koren"...:-)
tak toto uz naozaj prehanas, Ty sopla jedna ! Byt Tvojou mamou, taku Ti nakladiem cez tu papulnatu hubu, ze by si ju tyzden neotvorila !
...no a este keby sa ti do toho bezradna zamiesal kamos, tak to uz potom ozaj neviem..
koren tak ako sa voláš? btw odkiaľ si?
nikto ťa neuráža.to že ti prepína je fakt a nie urážka. ty máš proste nejaký problém, z ktorého ti preplo. nič na tom nie je. tak sa ukludni a nebuď vzťahovačná.