gynekologicka poradna

tana3110

Dobry den.mala som pocas plodnych dni (asi 15den cyklu) pohlavny styk a praskol kondom.Asi po dvoch hodinach som uzila tabletku Escapelle.Bojim sa ze budem aj taq tehotna...prosim vas chcem sa spytat ci mohli spermie do tych dvoh hodin ma stihnut oplodnit...

Vopred dakujem za odpoved...

tana3110

Dobry den.mala som pocas plodnych dni (asi 15den cyklu) pohlavny styk a praskol kondom.Asi po dvoch hodinach som uzila tabletku Escapelle.Bojim sa ze budem aj taq tehotna...prosim vas chcem sa spytat ci mohli spermie do tych dvoh hodin ma stihnut oplodnit...

Vopred dakujem za odpoved...

andrejusa

Dobrý deň
som v 22t. tehotenstva a až teraz som začala cítiť pohyby, pri morfologickom sone mi môj dr. povedal, že budem pohyby cítiť o dva týždne, takže to sedí. Domnievam sa, že mám teda bábo o 2 týždne menšie, ale zrejme to bude tým, že mám zle vyrátaný termín pôrodu. Môj dr. sa riadil iba dňom poslednej menštruácie a podľa toho mi určil aj deň pôrodu, ale dočítala som sa, že to nieje vždy spoľahlivá metóda. Čo môžem teraz robiť?nechcem aby mi vyvolávali pôrod predčasne a prenášať tiež nechcem, dá sa s tým niečo urobiť? myslím si, že by som mala vlastne byť v 20t a nie v 22t. Poraďte mi prosí, som zúfalá, ďakujem.

lettynka

Dobry..dala som si zaviest vnutromaternicove teliesko Minerva v marci..potom som mala vselijako krvacanie a spinenie..ale poslednu menstruaciu som mala v juni...vraj je to noramalne ale ja sa aj tak bojim..mam sa coho?alebo je to naozaj normalne..dakujem za radu..

odpovedam

uf, tak ja viem, ze rizikove je nevziat prve a posledne tabletky v blistri. Viem, ze tabletka po je dost drasticka, no pre istotu by som sla do lekarne, opytala sa lekarnicky, ci treba uzit escapelle a ak povie, ze ano, tak si ju kup.